Kvällens Lura


Foto: PrivatFoto: Privat


En trött liten Lura ligger bredvid mig i soffan och snarkar lätt... Varken pyjamas eller välling hanns med innan damen somnade. Vi har sedan någon vecka tillbaka ambitionen att Luran skall läggas kring sjusnåret i sin egen säng på övervåningen, men idag hann vi inte det :-) Tidigare var damen lätt uppe till tio, elva tiden om vi var det, men sedan vi föröskt få henne att sova en gång per dag i ca 45-60 minuter (efter lunch) så fungerar det med tidigare nattning. Förut sov hon en liten stund på förmiddagen och lite längre på eftermiddagen, och då var hon som sagt en piggelin långt in på kvällen. Så detta verkar vara det som fungera för oss och vår lilla familj.Eva [Marius mamma] säger

Vilken underbar sötunge ni har! Trevligt att du är med och tävlar. Och tack för länkningen. Extra vinstchanser noterat. Måste också pröva receptet på dina mintrutor, det lät smaskens!

2009-01-14 @ 20:09:34
URL: http://skruttisochjag.blogg.se/
Faster A säger

Söt ungen=) Hoppas att allt är bra med er alla !? Kram Kram

2009-01-14 @ 20:21:08
camilla säger

Här är jag, i egen hög person...

Jag gick in för stenhårt plugg inför dagens tenta. Nu är jag riktigt sur. Jag har lite för höga ambitioner men...man måste för 17 hinna skriva färdigt en tenta på 5 timmar. Trodde jag iaf. Vi var ett antal som faktiskt inte hann det och jag tycker att det är lite trist att det ska vara halvdant resultat nu när jag snart kämpat mina tre år.Så, nu har jag klagat klart och är inte sur längre.Söta lilla sömniga Luran...Minns själv va go dom var när dom snusade sött i soffan. Både har varit väldigt kvällstrött och somnade kring 19 tiden. Skönt på kvällen att få en liten stund, men däremot har båda busarna varit uppe flera ggr varje natt. Tror inte att nån av dom sov en hel natt inna 1,2-2 årsåldern. Då trodde man att man skulle bli tokig, nu är det dock ett minne blott.

Jag har också varit kvällstrött i hela mitt liv, innan jag hittade bloggvärlden. Nu kan jag sitta uppe till sena natten. Inte bra!

Må så gott så hörs vi nåt Kram kram

2009-01-14 @ 20:33:57
URL: http://ulriksfors.blogspot.com
Maggan säger

Jag har liksom kryssat för den, kryddlådan och en massa annat i vår katalog.. får se vad som dyker upp framåt vårkanten! Annars brukar jag inte hitta så jättemycket i våra kataloger, men i denna blev det desto fler kryss!

2009-01-14 @ 21:43:53
URL: http://mims1.blogg.se/
Nina säger

Va söööt hon är =) Ska lägga ut receptet sen. Så ser du ju om det är något som faller dig i smaken! Är på byn och yrar för tillfället!

2009-01-14 @ 21:56:24
URL: http://ninuz.blogg.se/
Giesela säger

Men lilla hjärtat såååå söööööt !

Tack för dom värmande orden, jag är lite bättre idag.

Har sjukt mycket att plugga, bakterier.

Kram Giesela

2009-01-14 @ 22:37:03
URL: http://www.realrinse.se
Sanna säger

Men vad söt hon är!! Tänk om Anthon och prinsessan skulle få leka, Anthon som är så väldigt glad i tjejer... =)

Kramen

2009-01-14 @ 22:50:17
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
LindaN säger

Lillploppan... Visst är det skönt att få lägga dom lite tidigare på kvällarna. Då får man en stund för sig själv.2009-01-14 @ 23:37:01
URL: http://lertorp.blogg.se/
Sara säger

Vilken sötnos!! :-)Näe.. det blir inget. Vi ids inte köpa något hus då vi inte vet vart vi ska bo. Är lite dåligt med jobb här så det känns som vi kanske måste flytta.. :-(Kram på dig!

2009-01-15 @ 00:52:27
URL: http://www.wildastenlyckan.blogspot.com/
Marianne säger

Dom är för underbara de små! Igår somnade A i stolen, så trött! Längtar efter lite egen tid på kvällen utan att man ska få igen det mitt i natten när en piggelin liten grabb vill ha leksällskap :)

2009-01-15 @ 09:23:09
URL: http://mammamarianne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: