Min shopping...

Shopping var ju den egentliga anledningen till min och Lenas resa (förutom att umgås och äta då). Och som vi shoppat! Jag hittade massor med underbara barnkläder på butiken Mothercare, så nu har Luran en ny uppsättningar pyjamaser, byxor, tröja en söt liten klänning och kofta och lite annat småt och gott. Bra priser och fin kvalite på kläderna, så den affären får gärna etablera sig i Sverige. Lite leksaker och en docka blev det dessutom till Luran, en favorit blev den skrattande pussgurkan - jag visar er den sedan.

Vad gäller kläder så shoppade jag en helt undebar topp med kakmonstret på där det står "Make coocies not war". Den är klockren! Dessutom fyndade jag en helt underbar klänning på mega rea, den hade kostat över 80£ men jag fick den för mindre än 20£. Den är en axelbanslös klänning i tyll och den har ett broderat liv - jag vete tusan när jag ska ha tillfälle att använda den, kanske svägerskans bröllop? Men ha den, det skulle jag! Dessutom blev det en bok på engelska, söta tofflor, två parfymer, en mössa, en plånbok, en ring, knästrumpor, massor av kort (födelsedag, tack, dop, utan text m.m) som jag skall lägga till min samling. Det är nämligen perfekt att alltid ha kort hemma!


Foto: Privat

Detta var resultatet av EN förmiddags shopping... Denna dag var det främst kläder som inhandlades, men det följde med lite saker till hemmet också:



Foto: Privat

Jag hittade denna underbara stora kokbok på bokrean, den ska få pryda köket när det är färdigrenoverat. Ja, du läste rätt, jag köpte den för att den var vacker snarare än för dess recept. Knasigt, ja, jag vet! :-)



Foto: Privat

Och så köpte jag denna vackra sak... Men vad det är får ni se sedan någon gång.

Marks & Spencer hade en helt otrolig möbel- och inredningsavdelning, jag skulle kunnat gå omkring där i timmar... Vilka möbler!


Foto: Privat

Detta soffbord hade jag gärna haft här hemma...



Foto: Privat

Eller dessa sängkläder och överkast...



Foto: Privat

Överlag var det mycket bruna nyanser med någon accentfärg, ofta ljus blått, lila, turkost eller limegrönt. Metallic trenden finns kvar, liksom att blanda många material. Fuskpäls, sammet, bomull, siden m.m. allt funkar, och gärna tillsammans!



Foto: Privat

Denna skylt fanns vid min absoluta favoritavdelning i butiken - där allt var vitt!



Foto: Privat

En vacker dukning i vitt och naturfärger. Lägg märke till den fina silvriga ljusstaken. En sådan var jag allt lite sugen på att inhandla.



Foto: Privat

Detta var min stora förälskelse som jag ångrar så att jag inte köpte. Attans, nog hade jag kunnat få ner den i min väska?



Foto: Privat

Denna serie i plåt fastnade jag också för, men detta borde gå att få tag i här hemma i Sverige med. Både bröd och kakburkar vill jag ha.



Foto: Privat

Till min stora förtjusning höll påsk sakerna på att åka fram, jag gillar ju att tjuvstarta så detta tar jag som startskotett. Jag ska bara "klara av" Lurans födelsedag och alla hjärtans dag, sedan ska jag smyga fram lite påsk/vår saker här hemma!




 




Faster A säger

Du vi skulle ha träffas nåt fram över inför bröllopet och planerat lite=) Skulle vara stolt om du ville vara den som tar emot gästerna och så=) vi får talas vid ringer dig lite senare!! Pok

2009-01-26 @ 16:46:55
Sanna säger

Vad härligt ni verkar ha haft det vännen!! Jag vill också vännen... Vet du i natt åkte Anthon på magsjuka och jag får ju inte vara sjuk nu när jag åker.



Jag tänkte det här är inte sant, så nu har jag tagit vitpepeparkorn. Åker jag på det nu så kan jag inte åka...



Du vet man inbillar ju sig hela tiden....Njut nu att vara hemma med lill prinsessan din...



Kramar om dig massor



2009-01-26 @ 16:56:48
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: