My perfect life...

Jag tjänar inte miljoner, mina bröst är små och hängiga efter att jag har ammat, magen har bristningar efter att jag burit på min skatt och mitt hus är i skrikande behov av renovering MEN jag har världens underbaraste lilla Lura, man, hund, samt nära och kära. 

Undrar just vad fröken Silvstedt fyller ut sitt liv med förutom silikon, botox och champagne? Mitt liv är långt ifrån perfekt - men jag är lycklig! Undrar om hon är det? Jag tror inte det... (jag hoppas dock det, för jag misunnar henne verkligen inte lite lycka!)

Jag måste i alla fall se avsnitt nr två ikväll, sist blev jag så faschinerad av Victorias och hennes mammas relation samt att de talade engelska med varandra. Bollnäs har verkligen gjort dem internationella ;-)

Freakshow? Japp!
Fängslande? Japp!
Så slå på TV:n för tusan ;-P

Finns inget som får en att uppskatta "Svensson" livet som efter en titt på detta...Johanna säger

Hej Therese:) Roligt att du ville delta i min tävling, önskar dig lycka till!:)

2009-01-27 @ 22:56:23
URL: http://greendove.blogg.se/
Lisa säger

Hejhej du! Förstår det och även jag är riktigt sugen på jaktbilder men tid har inte funnits nu.. Det har vart skola och sen på helgerna har jag och pappsen hjälpt Linda med hennes lägenhet för renovering.. Men till helgen ska jag försöka ta mig ut för lite toppjakt på lördagen då det är sista dagen så vi få väl se. Har du varit in och tittat på våran hemsida förresten? :) Där ha vi lite jaktbilder att dela med oss av. www.svanabyjaktklubb.seHoppas allt är bra! kramkram

2009-01-28 @ 10:42:16
URL: http://niiiilss0n.blogg.se/
Nina säger

Håller fullständigt med dig! Hoppas du och Svea får en mysdag idag! Kram

2009-01-28 @ 10:44:44
URL: http://ninuz.blogg.se/
Mija säger

Typiskt mig, jag MISSADE det!! Kan man se repris på webben tro? Vet du?? Adress??Det är något speciellt med den flickan... Silvstedt alltså.. Hon triggar nåt hos alla.. en del blir förbannade, en del blir glada, en del blir avundsjuka, men nog triggar hon något??;)

2009-01-28 @ 11:35:20
URL: http://mammamija.blogg.se/
Petra säger

Håller helt med dig. Jag gillar din blogg skarpt. När går de programmet om Silverstedt? Intressant att se hur vissa människor funkar hi hi

Kram

2009-01-29 @ 10:27:19
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: