Vacker plåtljusstake

Hos Lilla Hjärtat kan man vinna en riktigt vacker och mysig ljusstake, den 17 januari dras en lycklig vinnare!




Sanna säger

Va go du är som frågar! Jo som sagt det går ju upp och ner, men jag hanterar det faktiskt på ett bra sätt tycker jag. Jag behöver oftast bara lite tid sedan brukar det gå bättre..



Jo jag läser samhälle,naturkunskap,engelska. Önskar att jag valt ett ämne. Men seda hoppas jag vara klar för att gå vidare =) Therese jag fick jätte fina betyg, Två Mvg och ett Vg och där gick jag och trodde på ett G.



Men jag har pluggat så tårarna har runnit massor av gånger.Men nu vet jag att jag klarar att få betyg trots allt runt omkring. Jag hade streck i alla ämnen i nian förutom bild där jag låg 5. Så jag är mer än nöjd...



Men hur är det med dig? du har ju massor av roligheter att se fram i mot. =) Saknade dig så väldigt mycket när du inte bloggade..

hoppas att allt varit bra där hemma..



Imorgon är det dags för vägning och jag känner att börjar få ont i magen, för den där jädrans vågen. Men det blir ju som det blir..



Har prinsessan börjat gått ännu?



Hoppas du får en fin kväll nu vännen..



kram

2009-01-13 @ 19:07:28
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Maggan säger

Kom just på att jag lurades när jag lurades när jag skrev att Miljögården hade roliga trälådor a´la Bärs. Det sak ju vara Different Design... http://www.differentdesign.se/default.asp?

De har jättemycket roligt!!

2009-01-13 @ 20:25:55
URL: http://mims1.blogg.se/
Anonym säger

Aha, trodde att han fanns redan i livet, hunden alltså =P Ja jag tycker ni gör det bra! För jag tycker det är nog så mycket att jag ska ha ett till barn. Men då finns det nog ingen som är så bekväm av sig som jag =p Tar inte gärna på mig onödigt mycket! Då blir jag så uppstressad! Natti natti

2009-01-13 @ 22:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: