Anna inspirerar - igen!


Foto: Anna Eriksson

Jag har en underbar vän i Djupsjö som jag delar inrednings och pyssel intresset med, ni ska bara veta hur många timmar vi spenderat tillsammans på Myrornas i jakt på fynd.. Nu senast vi talades vid per telefon kom vi in på hissgardiner. Jag har letat efter passande hissgardiner till mitt kök, och det hade hon med. Men då de är både dyra och inte riktigt så "gammeldags" som både hon och jag tänkt oss har det inte blivit något köp för varken henne eller mig. Men då Anna är en fena på at sy slog hon till och sydde egna hissgardiner av gammla lakan - visst blev de bra?! Tänk er solljuset som silar in genom spetsen... suckar... Gissa vem som sitter här grön av avund och önskade att man fått sygenen?!

 
Foto: Anna Eriksson

En annan vacker detalj i Annas hem är detta väggord, och då speciellt den lilla fågeln. Både jag och Anna är överens om att det är den som "gör" väggordet. Jag hade gärna haft en eller ett par sådana fåglar i mitt hem...

Jag kan lova att jag kommer att ha kameran i högsta hugg då vi beger oss till Djupsjö den 21-22 mars på besök, för Anna har massor av fina idéer och pyssel!


Ps. Vill du vara med i utlottningen av en Budskapsbräda ©seLes? Gå då in här. Ds.Tekla maräng säger

Åh vilka snygga hissgardiner hon har sytt, förstår att du sitter där och önskar dig en sygen jag gör det också. Jodå jag kan verkligen tänka mig hur snyggt det blir med solljuset silandes in där ispetsen.

Körsbärskvistarna kommer att blomma så det riktigt lyser om det och du har en sådan där fin Mailegkanin.

Vilka ljuvliga Luran canavaser (kan man skriva så?)

Tycker nog att ni har valt den finaste, men den gosingen är underbar var hon är och ser ut, SÅ DET SÅ.

Tycker det var så vackert det du skrev att dina bristningar tillhörde det finaste på dig, blev så rörd. För visst är det vackert och vilket minne och minnen det kommer att vara för resten av livet. Är stolt fortfarande efter mina gosingar som är gamla som bara den nu.

Bus tycker jag låter som ett bra hund namn på en hund. Och visst är det en toppen bloggare bakom namnet och det gör ju inte namnet sämre.

Luran gillar verkligen sina Härliga hund tidningar, för visst är det den tidningen.

Om jag lyckas att låna till mig en kamera så ska du få se min lådplantering.

Håller på att spar ihop pengar till en egen men är inte riktigt framme vid målet än.

Kramar till Luran och dig/Marie:)

2009-03-10 @ 15:58:46
Emma säger

Hissgardiner har jag också varit ute efter, spanat runt på Ellos, Jotex, Halens, osv osv.. utan reslutat. :/Svärmor har dock äkta sygener (som tyvärr inte avspeglat sig på Mille..) så jag tror jag ska visa henne denna bild. Supersnyggt!

2009-03-10 @ 16:17:59
URL: http://hearrtbeats.blogg.se/
Åsa säger

Om du ger mig bilden på fågeln du vill ha så ska jag fixa det till en väldigt billig penning. :)

2009-03-10 @ 16:32:43
URL: http://ostor.blogg.se/
Jenny säger

ja det är sant. Lurad blir man. Det är ju en jäkla skillnad på att bli lurad eller komma på senare att man blivit lurad. Då kan man ju ta ställning innan till om man går med på det liksom. ;)Tack så mycket. Så ser vi väl när de dimper ner! :)

2009-03-10 @ 16:38:20
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Petra säger

Va fint. Tack för dina ord. Ha en underbar dag själv. Gick dagen bra idag? Allt bra med Luran efter dagis turen? Inga nya blåmärken?

Kramar

2009-03-10 @ 16:58:43
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Petra säger

Jo de kostar mycket har jag sett. Men kul att ha sen oxå.

Jo fy va hemskt de e att höra att dom har varit ledsna. De e precis som om ngn kramar om i hjärtat på en. Men de blir bättre de lovar jag. =)Kram

2009-03-10 @ 17:21:31
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Malin säger

Vet du!? =) Vem, när och vad! Fattar ingenting...

2009-03-10 @ 17:34:10
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Livet i byn säger

Vilka fina bilder, jag förstår att hon inspirerar. Fågeln på väggordet var verkligen pricken över iet.~Livet i byn

2009-03-10 @ 17:36:56
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Vendela säger

Jättefint! precis i min smak :-) Lite lantligt sådär....Önskar också jag kunde sy; finns inte så mkt urval när man måste hålla sig till färdigsytt :-(

2009-03-10 @ 17:55:07
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Mari säger

Jättemysigt! En sån gardin är inte så svårt att fixa faktiskt...jag hade ofta såna förr och har blivit lite sugen på att sy en igen. Fast är så urless på att sy så det lär väl dröja.Tror t.om att den som inte kan sy kan fixa det...bara raka sömmar om jag inte minns helt fel. Kanal uppe eller varför inte bara använda en list och häftapparat upptill, så har jag gjort i köket och kanal ner att sätta ett rör i. Jag brukade använda tygrullar att sätta där nere.Fast ska man ha en spets i så blir det mer pill givetvis...Ha det så bäst!!

2009-03-10 @ 18:12:31
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Malin säger

Efter att jag skrivit till dej, så förstod jag genast att det var din lilla Lura som skulle titta på "voffar" =)

2009-03-10 @ 18:18:31
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Eva säger

Ja herregud vilken pysslig vän du har. Men på andra sidan är ju du lika pysslig:) Har också spanat på hissgardiner just till köket, men som du skriver är dom ju så jädra dyra! Helst om man ska ha dom i storleken vi har på våra fönster. Då får man ju betala multum! Ja herregud..

2009-03-10 @ 18:43:17
URL: http://skruttenocheva.blogg.se/
emma säger

gud vad fint. Miljön utanför fönstret är ju inte heller så tråkigt :)

2009-03-11 @ 07:49:20
URL: http://petersson84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: