Ett tidigt grattis till världens bästa mommen!Jag och Luran har varit över till Jämtland och Grundsjö en sväng idag i syfte att gratta Mommen som fyller årmåndag. Vi tänkte att det var lika bra att vara först ut bland gratulanterna, då det är trevligare med besök i flera dagar för gammelmormor Sandy istället för att alla gratulanter kommer på söndag och måndag.

Vi hade med oss en bukett tulpaner och ett inramat foto på Luran, och det var uppskattade presenter. Dessutom hade vi med oss bullens pilsnerkorv, hembakt tunnbröd och tillbehör - så det blev en korvlunch hos mommen till Lurans stora glädje. Hon älskar nämligen korv! Och gissa vad som fanns med i dagens tidning, en hel bilaga med Voffe valpar. Gissa om Luran blev glad?!

Och vet ni vad, det var ju mommen vi skulle fira, men det var vi som åkte därifrån med presenter. Jag fick den fina sockerkaksformen som ni ser i inlägget nedan, och Luran fick fina prasslande sedlar att köpa sig några fina kläder att ha på förskolan. Mommen är väl för go ♥Petra säger

Mysigt. Fint collage

2009-03-13 @ 16:40:04
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Mari Malm säger

Pilsnerkorv i den åldern, ja det ska börjas i tid, men gott är det....Kram igen!

2009-03-14 @ 04:59:24
URL: http://marityrenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: