GolvkuddeJag var på jakt efter ett snyggt tyg till ett projekt som jag har på G - en kombinerad tavla/anslagstavla gjord på tjock frigolit. Jag hade tänkt mig Barbapappa eller Fem myror ellen något tyg med klassiskt barntryck, men insåg snabbt att de kostade skjortan. Men i hörnan med stuvbitar hittade jag detta underbara tyg med "voffar" - visst är det underbart Carola? Det är ett mjukt trikåtyg, kanske inte det mest idealiska tyget att sy ett kuddfodral av om man är så dålig på att sy som jag - så det har jag lagt ut på min kära sömmerska (läs mamma).

Men då jag kom över rätt mycket tyg tänker jag faktiskt ta tjuren vid hornen och försöka mig på att sy en liten kjol till Luran, om inte annat blir det kanske en dregelscarf... Så är det någon som sitter där ute och trycker på ett bra mönster som är lätt att sy - hör av er!!!Jenny säger

hehe härligt att höra att jag har trogna kunder! ;) Givetvis ska vi testa två hundar och ett barn! hahaha och jag litar på att det blir en rejäl utmaning. Luran är ju fotogeniq men hundar är ju inte alltid det lättaste. ;)

Kramar

2009-03-23 @ 17:42:56
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
sanna säger

Mysigt! har inte sätt förut.. Jo nog kostar det pengar alltid...

2009-03-23 @ 20:30:49
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
carola säger

nej fy på dig...usch..vill ha vill ha..

Kan säga att jag är en aningen avis..som du kanske förstår..:(...

2009-03-23 @ 20:31:39
URL: http://mammacarola.blogg.se/
carola säger

lisa hälsar att hon också vill ha en dreggelduk:)..ärver gärna..

2009-03-23 @ 20:32:36
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: