Påske konkurranse



Titta vilket undebart litet rede med fågel och chokladägg som Hjem og Lykke lottar ut. Redet kommer från Olli & Olliver - ett märke som jag aldrig tidigare stött på - det kanske inte finns i Sverige? Hade det funnits vet jag i allafall en som omedelbart sprungit iväg och köpt ett likadant... Men nu får jag hoppas på turen, speciellt den 22/3 då en lycklig vinnare utses.



Jenny säger

Ah just det, du skulle ju hit snart! Sväng gärna förbi då! :)



Men då tar jag popshopen. Får se om jag redan åker dit ieftermiddag. Såg att mitt stackars busskort snart är slut och det är ju så dumt att jag måste in på stan och fylla på det. :P



Det gick bra igår kväll, Benny gjorde allt för att hinna hem till wipeout som han sett fram emot hela veckan! Men kvart över åtta tror jag vi var hemma. Första biten var det sån snörök att man såg skitdåligt och givetvis hamnar man bakom lastbilar då. :P

2009-03-09 @ 08:36:07
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Anonym säger

Tittar tillbaka och önskar dig detsamma.

Idag blir det spännande...jag ska disskutera med mig själv, du förstår nog vad jag håller på med eller hur? Rätt. Diskussionen i c-uppsatsen.

Nu börjar det kännas att det närmar sig, skulle snart kunna göra en brasa av alltihopa. skratt



Trist väder, har svårt att förstå att det faktiskt snart är i mitten av mars då det minst sagt vräker ner snö. Har dock en egen teori, den är att det ska finnas snö kvar så jag kan njuta av vårvintern när jag är klar med uppsatsen. Bra va?

Ha en bra dag min vän. Kram

ps, jag är superglad över den fina budskapsbrädan, den förgyller min tillvaro.

2009-03-09 @ 08:49:34
URL: http://ulriksfors.blogspot.com
Anonym säger

Go morgon hoppas du får en bra start på veckan :-)

2009-03-09 @ 09:07:07
URL: http://erikasfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: