Bra för självförtroendet?

Full Storlek

Jag är grymt allergisk mot allt vad trädgårdstomar heter - men denna fuling kanske inte vore så dum att ha i trädgården? Den busvisslar nämligen när man går förbi. Tänk så bra dagen skulle bli om man hör någon busvissla på morgonen när man lämnar huset... Hi,hi!

Den busvisslande trädgårdstomten "Ricky" blir din personliga självförtroende höjare, al á spegel, spegel på väggen där, säg vem som i världen vackrast är, för endast (!) 459 kr. Det kan det väl vara värt? Eller inte om ni frågar mig...

Denna, och andra roliga (?) produkter hittar ni hos tradgardstomtar.se.

Och glöm inte att rösta på Luran!!! Det gör ni HÄR.Petra säger

Ha ha ja en sån tomte skulle man allt ha haft.

Hur är det idag?

kram

2009-05-06 @ 10:54:09
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Karin säger

Halloj...missade du den här...ler

http://lightelegance.blogg.se/2009/april/facebook.html#comment

2009-05-06 @ 11:01:27
anna säger

haha, jag är inte heller vidare förtjust i dom, men den här var jui en klass för sig själv!

2009-05-06 @ 11:03:53
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Karin säger

ha ha...ahaaaaaaaaa sorry....

2009-05-06 @ 11:09:22
Petra säger

Hej vännen!

VA skönt att hör att allt e bra.

Jag har precis återfunnit min motivation ju, nu e de kul igen att träna. Kul att du ska på friskvård idag.Va go du e ! Tack!Jo jag försöker mer och mer var dag. Och de går bättre för varje dag. Känns bra .MAssa kramar

2009-05-06 @ 11:18:21
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Tomas säger

Hahaha, vilken jäkla trädgårdstomte!! Som sagt, vore kanske något på morgonen när man känner sig som bäst till mods.. ;-)Kortet var en höjdare. Haha! Kändes bara inte som det var jag som körde den men visst var det för himla skoj!Jag gillar din mammas namn skarpt! Jag har inte döpt min bil till Ruth för att jag tycker namnet är något att göra sig lustig över eller så, jag tycker ärligt det är skitfräsigt och hade jag varit i åldern och tillfället i livet då man ska skaffa barn skulle jag lugnt kunna döpa bebben till Ruth. Vare sig det blidde pojk eller tjej. Fniss.Jag känner mig lite besviken på mamma och moster som ÄNNU inte har kommenterat något. Kanske beror på att inlägget kom upp vid midnatt och att de faktiskt har jobb att sköta, men innan kvällen är slut hoppas jag på minst två kommentarer - en från dem vardera.Jag vill lova dig att jag inte alltid känner mig så lycklig när vindrutetorkarn gör på det där viset. Är det något jag hatar så är det att köra med torkarna på i normaltakt om det inte behövs. Men va tusan. Allt kan inte vara perfekt, då tappas charmen bort ;-)

2009-05-06 @ 16:30:53
URL: http://tomasliv.blogg.se/
Mari säger

Håller med dej!! Det är katastrofalt men den var ju galen....tänk vad folk skulle vända sej om...hihihi!Kramen!

2009-05-07 @ 06:17:53
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Nita säger

Haha den skulle jag kunna tänka mig att ha i trådgården med. Det passerar en hel del folk här när de ska till och från jobbet. Vore just snyggt på morronen med en busvissling när de går förbi :-)

2009-05-07 @ 07:52:42
URL: http://www.tigerlilja.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: