Dagens aha

Jag lyssnade på radion i vanlig ordning på väg till jobbet i morse. Radiosporten var det som fångade min uppmärksamhet, och då särskilt radioreportern som konstaterade att det var "idel vinster i allsvenskan i senaste omgången." Öhhh?! Klart som korvspad att det är lag som vinner, det är ju liksom det som är poängen - eller har jag missat något centralt här?! Häften av lagen vinner, hälften förlorar i varje omgång (om det inte blir oavgjort).
Reportern borde nog läsa på...Bus säger

Hi,hi vilken skön kommentar.Appropå pallkragarna, det växte som tusan där ifjol. Dessutom ryms det mer än man tror. jag hade massor av morötter, ruccolasallad, "vanlig sallad, rädisor, ärtor, dill, lök och ringblommor. I år har jag utökat så det ska bli ett litet kryddland och lite mer kuliga saker. Det är lätt som en plätt, du har nog snart några du med :) Ha en bra dag. Kram

2009-05-05 @ 09:21:58
URL: http://ulriksfors.blogspot.com
Jessie James säger

Nu har jag sparkat igång tävlingen där din sötnos deltar :)http://jessiemodell.blogg.se/2009/may/baby-body-tavling-rosta-pa-din-favorit.html#commentRösta rösta! :)

2009-05-05 @ 10:05:46
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Malin säger

Ja, vi hade verkligen en sån där mys och slappar dag med massor av bus och film! =) Kunde inte bli bättre! Å jag smälter och tåranra rinner nästan när jag busar med Sam och ser hur glad och go han är! =)Hoppas att du får en fin tisdag vännen!

Kram kram

2009-05-05 @ 10:44:35
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
lolla säger

hejsan bruden!

om du vill...kan jag fixa en nyckelpigeburk och skicka den med jordgubbarna....kanske du kan skicka både en recept bräda och en budskapsbräda till mig,så gör vi ett byte

vad tror du????

kramar lolla

2009-05-05 @ 11:32:38
URL: http://lollashus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: