Glory glory hallelujah

 
 
 
Ett lätt snöfall, och en playlist med julsånger
i lurarna gav mig ett stort leende då jag gav
mig iväg ut för att springa.
 
Jag menar, fatta vilken stämning det var att ge
sig ut i snön med I'm dreaming of a white Christmas
ringandes i öronen!
 
Julfeelings och träningsendorfiner i ett
- en oslagbar kombination :-)
 
 
 

 
Tempot på rundan blev väl si så där,
men jag njöt destomer mentalt av att
ensam springa utmed tomma gator
och lämna de första spåren i snön
på trottoarerna.
 
Sannerligen ett glory, glory hallelujah moment!
 
 



Lilla Malin säger

Åå förstår känslan! Jag vill också ha snö, nuu!

linda/candygirl säger

Haha julsånger har jag aldrig sprungit till... kanskr värt att testa.

Nerf..haha. .. vapen med mjuka skott. Kolla här:

http://www.br-leksaker.se/varumaerken/nerf

2014-10-18 @ 10:28:02
URL: http://www.candygirl.nu
ansepanse säger

nja julmusik :) det får vänta, vänta länge än :) och snö, det får gärna vänta på sig det också för min del :)
vad roligt för busisarna <3 att få sova över så där, måste vara jättehärligt för dem
kramar till er alla <3

2014-10-18 @ 11:08:22
URL: http://kinaguld.blogg.se
Cissi säger

HAHA du är för ROLIG ;)

KRAM

2014-10-18 @ 11:30:52
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Britt säger

Ser att snön har fallit hos er,vi fick också några flingor igår men som övergick i regn.Barnen var så glada,men jag tycker snön kan vänta till advent..Här är också gubben på älgjakt så hoppas de får den älg den har kvar på tilldelningen..
Jag själv går och myser i mitt "nya" kök och hall..Tänk vad lite färg och ny matta kan göra..Har också börjat i ett av rummen och målat och nytt klickgolv..Annars har vi ett underbart väder idag +6 och just nu skiner solen...Det blir nog en skön promenad med vovven också.Men vi har en älgko med kalv som går här runt i skogen och bland husen..Tjurkalven jagade grannen,så man får vara på sin vakt.Eller så hade han ätit jästa äpplen så han var på "fyllan"vad tror du?De bryr sig inte om oss vi är inget hot mot dom,fast vi jagar iväg dom...Du får ha en skön lördag...Kram

Svar: Här är vi nu i ett gränsland, tempen är kring nollan. Tar hellre snö än regn just nu. Blev så ljust och fint när det vita kom, och barnen blev mindre smutsiga, så fort det blir + så blir ju allt så geggit och vått... Då är snö bättre! Hoppas det gick gott för gubben din å älgen fälldes, här går det troll, både jag å maken har kvar massa älgar på tilldelningen så det lär bli en dryg jakthöst om det inte lossnar snart... Men lite fick jag iaf fylla på frysen i lördags, så det känns bra, men hade gärna tagit reda på en eller ett par köttlotter till då vi lever på älgkött till 60-70% skulle jag tro å resten är pannkaka *skratt* Kan tro du är glad åt ditt nya kök och hall, måste kännas så "rent" och lättstädat. Här känns det sunkigt hur mycket jag än gnor å städar, så nu har jag lagt ner det i väntan på renovering ;-P De där älgarna som ni har i krokarna låter opålitliga, så ska de ju inte vara, låter misstänkt, å jästa äpplen har jag hört kan göra dem helt uppåt väggarna galna, så va på din vakt då du är ute <3 KRAMAR
Therese Bjärstig

2014-10-18 @ 11:31:54
Åsa säger

Trodde Du skulle jaga?

Låter verkligen som ett haleluja moment, inte helt fel 😃

Har sovit i omgångar, det känns... inte okey, fråm 23 till 4, sedan 4 till 6 och så en kort slummer till 7 för att sedan sova halv 9 till halv 12. Någon behöver gå ut - på toa - är hungrig osv typ bebis 😍 nu är jag å Elin själva med the dogs.
The dogs kommer bra överens, tack å lov.

Bullen har oxå en älgklöv vete sjutton om han bara gräver ner å upp den mest hela tiden samt vaktar.

Ha en fin lördag, kram

2014-10-18 @ 12:09:59
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Lena i Wales säger

Snö nu??? Ojdå. Jag bär shorts och linne!

2014-10-18 @ 12:36:51
URL: http://lenaiwales.wordpress.com/
Jenni säger

Härligt! Jag har helt tappat löpningen nu, var veckor sedan jag var ute och sprang :( Måste försöka och hitta tillbaka, men jag får iaf vara nöjd att jag släpar mig till tisdags, och torsdagspassen! :P

Nej, faktiskt så var bilderna tagna med mobilen men har skickat iväg min kamera som gick sönder på lagning (äntligen) så hoppas få tillbaka den snart.

Och på tal om bilder så har jag nu lagt ut på bloggen en MASSA bilder från bröllopet :p

Ha en fin snöig dag!
KRAM

2014-10-18 @ 13:47:26
URL: http://sananaolillebror.blogg.se
Skorpan och Loppan säger

hahahaha, du är ju för söt :)

2014-10-18 @ 15:17:22
URL: http://skorpanloppan.blogspot.it/
Sanna säger

Hej vännen! de kan jag tänka mig att du kände, härligt att lyssna på julmusik och även se snö. Här väntar ungarna på att snön ska komma.

Vad härlig ibland behöver man ju även att få lite egen tid och bara vara en stund. Va gott med älgkött =) ta hand om dig idag nu finaste och må gott.

Själv håller jag på ett långkok på spisen. Men nu blir det bara mys resten av kvällen då minstingen fick hosta och feber igår ikväll, så det blev ingen skog idag.

Kramar i massor

2014-10-18 @ 15:18:07
URL: http://hemochharmoni.bloggplatsen.se/
christin säger

Javisst var det härligt i morse att vara först ute.... Det var jag med tillsammans med Moppa, även om tårarna rann till en början så njöt jag fullt ut. Båda tjärnarna är frusna och senare idag när det kom lite snö så blev de helt vita och allt är stilla och väntar på våren (antar jag). Jo vi har varit ute 2 gånger och den andra gången så gick vi en sväng i skogen också för att hon ska få njuta fullt ut, min lilla svarta björn....

Frostnupna kramar!!

Svar: Ja era tjärnar är så vackra, en dag då jag åkte och jagade var jag tänkt att dra kvar och stanna å fota stora tjärnen som då var täckt halvvägs med is. Naturen är verkligen värsta konstverket nu! Hoppas du njuter av en fin vecka! KRAMAR
Therese Bjärstig

2014-10-18 @ 16:36:55
Johanna - Mamma till Leija säger

Så mysigt!
Ja, nu är håret halvvägs på ryggen! ;) Sugen på att klippa det, men behåller det långt ett tag till iaf. Trivs rätt bra i det! Nu kallar sängen, godnatt! Kram

2014-10-18 @ 23:30:34
URL: http://skuggis.wordpress.com
Susan säger

Så då gissar jag på att julkänslan hos dih har infunnits sig nu? ;)

kramar

2014-10-19 @ 09:38:11
URL: http://susan.itelit.com
B säger

Å vad jag blir avundsjuk, låter härligt...Löpningen har av olika anledningar hamnat på is och som ett brev på posten har några extrakilon och fluff runt midjan anlänt. Sitter i bil på väg från en stadsweekend med massor av god mat så nu blir jag peppad att ta nya tag! Låter ju så skönt det där ( fast julmusiken kan jag avvara, tills vidare ;)

Svar: Här har det också varit si å så med löpningen den senaste månade, bara blivit 2-3 ggr, räddningen är väl mitt 30 minutersprojekt med daglig aktivitet ala cancerfonden som jag kör oktober ut, plus att jag hakade på sober october... Men lovar att jag lär avnjuta en brakmiddag med ett glas rött den 1 nov ;-) För god mat och dryck är banne mig ett viktigt inslag i livet!
Therese Bjärstig

2014-10-19 @ 10:40:36
Sara säger

Åh så härligt. Blev tyvärr inte det, men blev en långpromenad :)

2014-10-19 @ 11:38:45
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Ing-Britt säger

Hejsan finaste!
Låter lite som en blivande sång eller dikt det där med att njuta av att springa först i den nykomna snön. Men vad spelar du för jullåtar som passar för löpning...stilla natt är ju inte värst peppande ;).
Själv körde jag Evelin till stan när jag kom hem från jobbet igår sen blev det kebab då Tommy hade en kompis hemma och inte hunnit laga mat efter det skulle vi kolla på så mycket bättre men det somnade jag ifrån, har varit så trött på sistonde. Kanske det blivit för många vändningar mellan natt och fm på jobbet eller också är det bara hösten och mörkret. Imorgon är jag ledig iaf och på kvällen är det först fotokurs sen ska jag på en föreläsning av en gatufotograf, ska bli riktigt kul.
Ha nu en skön söndag vännen, kramar och kärlek i massor

2014-10-19 @ 11:45:23
URL: http://hemodrommar.blogspot.com
Emmelie säger

Haha, jag älskar också att springa till jullåtar. Det är något visst med det! :-D

2014-10-19 @ 20:10:55
URL: http://mildarabarber.blogg.se/
Camilla säger

Imponerad av att du ger dig ut trots snö och kyla, du är en sann kämpe!! Duktig som tusan med som inte fuskat det minsta lilla, jag önskar jag var lika duktig som du är :D Heja dig!

2014-10-19 @ 21:04:26
URL: http://radhuslivet.blogg.se
Popprinsessan säger

Du är grym som ger dig ut när det snöar! Här känns det så avlägset med snö. Ja med löpning också.. Träningsvärken från i fredags sitter fortf i och det blev tyvärr ingen träning på lunchen pga andra ärenden.
Väntar nog lite med julmusiken... ;-)
Kram

2014-10-20 @ 13:25:41
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: