Blå himmel

 
 
 
En klarblå himmel, strålande sol och
ett par minusgrader... 
 
Idag gör det lite ont att kika ut genom 
fönstret (tog bilden genom fönstret).
 
Men tur för ungarna som kan vara ute 
och leka idag. Luran tänkte inviga sina 
nya skidor uppe på fritids, hoppas
det går bra och att hon nu inte 
känner av nyckelbenet.
 
 Carolina säger

Här är molntäcket ganska tungt fortfarande, men har vi tur spricker det upp här med, kan nämligen ana en blå himmel i horisonten! Det vore gott med fint väder i dag för jag och en kompis ska på skidutflykt med fika! (Mycket viktigt med fikat) Hehe.

2015-03-03 @ 09:09:01
URL: http://carpia.blogg.se
Britt säger

Vilken underbar morgon ni har ,här är det grått väder+1,3 och senare ska det bli regn.Så synd när barnen har sportlov och för spåren i vasaloppet.Men vädret kan vi inte råda över,det är bara att gilla läget..Hur är det med din rygg,ville ortopeden att du skulle operea dig?Jag väntar att få komma in,slarvat med träning förra veckan.Men har gått promenader med min träningskompis som alltid vill ut och gå i ur och skur.Han kom in i mitt liv för 11 år sen,och det var nog räddningen.När kroppen säger nej men hunden måste ut på sin träning har man inget val.
Håller tummarna för dig på jobbfronten,det går nog bra.
Och Bogge har haft sitt kalas,vilken mumsig tårta han gjorde.Såg jättegod ut med sin gröna färg,ska nog göra en sån till"min barn"hälsa Bogge det..Nu ska jag "hoppa" in i duschen och åka ner till mina små.Ha en fortsatt solig dag.Kram

Svar: JA det är en helt otroligt fin dag, kriminellt att sitta inne! Jag tog friskvård i hop med lunchen och åkte 5 km skidor, måste komma igång med träning igen, så får se vad ryggen tycker om detta... Och ja, ortopeden erbjöd stelop av tre kotor, men finns inga garantier mot smärta etc, så jag försöker hellre träna så länge jag kan och tar det som sista utväg. Så tänker jag iaf nu. Och precis, barn och hundar göra tt man håller sig igång vare sig man vill eller ej, på gott och ont, mestadels det första även om det gör ont ;-P Hoppas du får en fin dag, även jag ska hoppa i duschen och sedan återgå till jobbet. KRAM KRAM
Therese Bjärstig

2015-03-03 @ 09:53:24
åsa i åsele säger

Jaa idag är vädret fint :) så härligt, kram

2015-03-03 @ 10:26:46
URL: http://naltanorrland.blogspot.se
Louice säger

Vilket fantastiskt väder ni verkar ha. Här är det en eller två plusgrader och genomgrått och snöblandat regn. Inte så värst vill säga.

Ha en fortsatt fin dag!
Kram

2015-03-03 @ 12:05:27
URL: http://mrsfunkys.blogspot.com/
åsa i åsele säger

Oj så duktig Du är, en bedrift att varken ramla eller bryta nån stav ;-) jag är ju mest rädd att ramla å inte komma upp själv utan hjälp ;-)

Har hämtat A på fritids, mamman jobbar natt så hon sover, Elin & A har varit ute å nu pysslar de, vi ska fika på Kronan i eftermiddag :)

Älskar ju detta väder, plötsligt känner jag mig så mycket bättre i måendet :)

kram

2015-03-03 @ 12:45:25
URL: http://naltanorrland.blogspot.se
Amanda Jona [SPONTAN] säger

Vackert! :)

2015-03-03 @ 12:45:31
URL: http://spontan.blogg.se
Johanna - Mamma till Leija säger

Sånt väder vill vi ha varje dag <3

2015-03-03 @ 21:14:17
URL: http://skuggis.wordpress.com
Linda / CandyGirl säger

åh...här är helgrått och regnigt

2015-03-04 @ 12:42:03
URL: http://www.candygirl.nu/
ansepanse säger

åh vad vackert :) det var igår det, då var det inte så vackert här men idag skiner solen fast det finns även en del moln på himlen, här har snödroppar, krokus kommit upp och jag kikade på rabarbern, den har stuckit upp med sitt första röda nu, lite, lite bara men ändå :)
hoppas att det gick bra med Lurans skidande
kramar <3

2015-03-04 @ 13:20:54
URL: http://kinaguld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: