Vardagens guldkant

 
 
Första arbets- och skoldagen
efter ledigheten är avverkad,
och vips så var vi inne i
vardagsrutinerna igen.
 
Musikläxan är avklarad,
liksom engelskaglosorna och
läsläxan, samt förberedelser
inför Bogges utvecklingssamtal
nästa vecka.
 
Till middag blir det levergryta
av färsk lever från en älgkalv,
till min och Bogges förtjusning
och Lurans stora bedrövelse.
 
Här brukar barnen få äta
det som serveras, men Luran
försökte verkligen äta sist det
serverades men höll inte på att
få ner en tugga så idag får hon
värma på rester.
 
Lever och inälvsmat är ju
lite speciellt så det tror jag 
inte man ska tvinga i någon.
 
Och det blir ju bara mer
över till oss andra som
uppskattar det ;-)
 
 



Johanna säger

Håller med Luran jag :)

Ja, jag hoppas den går ett par veckor till :) Så vi kan se den, annars kanske det kommer någon annan bra film

2018-11-05 @ 18:52:02
URL: http://momentsbyjohanna.wordpress.com
znogge säger

Inälvsmat klarar jag inte liksom lamm, getost eller oliver. Har man försökt lär man knappast ångra sig.

Kram

2018-11-05 @ 19:44:29
URL: http://znogge.wordpress.com
åsa/nalta norrland säger

OMG jag hade typ kräkts ifall Du bjudit mig på detta... jag fixar icke inälvsmat.

Vardagsrutiner ska vi nog icke förakta.

kram

2018-11-05 @ 21:17:35
Hanna Karlsson säger

Jag fixar inte heller lever. Har smakat men nä, det går bara inte. :-)

2018-11-06 @ 06:34:15
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Linda säger

Vet itne om jag ätit älgkalvlever. Men kycklinglever är ju jättesmarrigt.

2018-11-07 @ 14:14:06
URL: http://www.candygirl.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: