10-års jubileum

 
 
Här håller jag på att
preppa en riktig
påsktradition.
 
Min lax- och sparrispaj!
 
Letade efter receptet
här på bloggen och 
insåg då att det i år
är 10-års jubileum
för denna tradition.
 



Den är ett måste oavsett
om vi firar med mamma
och pappa, är i stugan
eller här hemma.
 
Själva skalet innehåller
körvel, och så dubblar jag
mängden kallrökt lax i,
liksom att jag höftar i
betydligt mer VB-ost
än vad det ska vara...
 
 

 
 
Men pricken över i:et
är den goda såsen som
hör till - en sås med
gräddfil, wasabi, gräslök
och röd stenbitsrom.
 
Mums säger jag bara!
 
 



Znogge säger

Jag är inte mycket för traditionell påskmat men denna paj låter väldigt god.

Kram

2021-04-01 @ 11:26:49
URL: http://znogge.wordpress.com
Lena i Wales och Spanien säger

Oh, vad gott det ser ut!

2021-04-05 @ 10:58:10
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: