Flera nyanser av brunt
Gårdagens Biff Rydberg
var gudomlig, men ser kanske
lite trist ut. Lite grön persilja
hade nog lyft presentationen,
men smaken var det verkligen
inget fel på!
Idag rivstartade vardagen
efter påsklovet igen med
skola och jobb.
Ansökningar som ska in
om en vecka och lite andra
måsten gör att dagen
försvann i ett nafs.
I morgon väntar en dag
med fokus på jämställdhet,
medan det är handledning
och vindkraft som gäller
på onsdag...
Ett försök att renodla
sysslor i hel/halvdagar
pågår för att öka effektivitet
och minska stressen som
uppstår när jag är inne
och "hattar runt".
Vill bli klar med det
jag gör och kunna ✔️
Det ger en inre tillfredsstllelse
att stryka och/eller bocka av
saker och addera dem till
listan med färdiga uppgifter.
znogge säger
Lite grönt hade onekligen piggat upp men det viktigaste var ju att det smakade bra.
Kram
åsa säger
Ogillar både persilja och dill så allt grönt i dekorationssyfte går helt bort för mig.
Att hatta hit å dit brukar vanligtvis betyda att det blir varken hackat eller malet.
Alltid skönt när man kan bocka ✅ av saker som är klara 😃
Kram