Flera nyanser av brunt

 

Gårdagens Biff Rydberg
var gudomlig, men ser kanske
lite trist ut. Lite grön persilja
hade nog lyft presentationen,
men smaken var det verkligen
inget fel på!

Idag rivstartade vardagen 
efter påsklovet igen med
skola och jobb.
 
Ansökningar som ska in
om en vecka och lite andra
måsten gör att dagen 
försvann i ett nafs.
 
I morgon väntar en dag
med fokus på jämställdhet,
medan det är handledning
och vindkraft som gäller
på onsdag...
 
Ett försök att renodla
sysslor i hel/halvdagar 
pågår för att öka effektivitet
och minska stressen som 
uppstår när jag är inne 
och "hattar runt". 

Vill bli klar med det 
jag gör och kunna ✔️ 
 
Det ger en inre tillfredsstllelse 
att stryka och/eller bocka av 
saker och addera dem till
listan med färdiga uppgifter.
 
 
 
 



znogge säger

Lite grönt hade onekligen piggat upp men det viktigaste var ju att det smakade bra.

Kram

2021-04-12 @ 20:45:10
URL: http://znogge.wordpress.com
åsa säger

Ogillar både persilja och dill så allt grönt i dekorationssyfte går helt bort för mig.
Att hatta hit å dit brukar vanligtvis betyda att det blir varken hackat eller malet.
Alltid skönt när man kan bocka ✅ av saker som är klara 😃
Kram

2021-04-13 @ 16:51:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: