Temadagar

 
 

Det är ju temadagar 
om både det ena och 
det andra.
 
Senaste veckan har
det varit både kebabens
och tunnbrödsrullens dag.
 
Och med en spis som
lagt av så passade det 
fint att testa göra egen 
älgkebab på plåt som
serverades i libabröd.
 
Idag blir det någon dag
försent tunnbrödsrullar
på Lurans begäran.
 
 

 

Igår gjorde M en spansk oxfilé
i ugnen (med ett vitlöks och chili-
smör) som tillagades på en bädd
av rotsaker som dränkts med
vin, charlottenlöksfond och
timjan, så otroligt gott - 
kommer vi att göra 
fler ggr!
 
Men det blir bra om den
nya spisen dyker upp i
veckan. Den nya grillen 
är iaf flaggad som klar
för leverans men med
tanke på allt regn som
utlovas i veckan vill man
nog stå inne och laga mat...
 
 
 
 

Annars en riktigt härlig
söndag som förflutit utan
större aktivitet.
 
En skön promenad med
Eroz och lite plockande
och rensande på tomten.
 
Lutar nog åt att familjen
kryper ner i spabadet
lite senare, min rygg skulle
om inte annat uppskatta 
det tror jag!
 
 



znogge säger

Mmm... Så gott det såg ut! Oxfilé är alltid ett säkert kort.

Kram och ha en bra start på den nya veckan!

2021-05-10 @ 08:46:35
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: