Fortsatte av bara farten...

...när jag lix var igång passade jag på att göra höst i TV rummet med. Tog sin lilla tid då Luran inte var samarbetsvillig, men med en paus då vi tittade in hos grannen och drack kaffe är vi nu färdiga och kan sitta och mysa och njuta av att ha det städat i åtminstonde köket och TV rummet.

Före:

Foto: Privat

Efter:

Foto: Privat

Hade tänkt ha det i brunt, vitt och rosa. Men beslutade mig att ha det i brunt, beige och vitt istället. Blomman på burk som jag pysslade tidigare idag åkte i soporna (kaktusen såg för anskrämlig ut insåg jag efter ett tag). Men jag ska inhandla hjärtan på tråd och ljusblå eller vit sisal och göra om det och ha det i sovrummet i stället tror jag...Kia säger

Men gud vad duktig du varit! Och så fint ni har där hemma! :) Här hemma ser det ut som ett bombnedslag jämt...Men har man tre barn så har man! Vänta ska du få se! ;)

Du, föresten. När du ändå har så mycket energi kan du ju få komma hit och byta gardiner med. ;) Skulle behöva putsa fönsterna med! Haha!

Kram

2008-08-21 @ 20:29:41
URL: http://blogg.aftonbladet.se/5738
Ninuz säger

Va fint och mysigt det blev :) Jag har semester imorron så då ska jag göra höst i vårat sovrum och i vardagsrummet. Skulle behöva fara på dollar SNART å kolla efter nå gardiner till köket! Ha en trevlig kväll!

2008-08-21 @ 20:30:50
Les säger

KIA: Ha, ha... energin försvinner snabbt Kia :-) Och här är det nog också ofta rätt stökigt, blir liksom det med en stor hårande och dreglande rottis och en unge som redan är bortskämd och har saker överallt...Ninuz: Åker du på dollar kan du få spana åt mig med, för jag måste också dit å köpa tvättservetter å ett par panelisar. Förresten handlar du lykta på indiska (vit med spetsmönster) får du gärna köpa en åt mig med!

2008-08-21 @ 20:34:49
URL: http://lurans.blogg.se/
Eva säger

Vilket fint vardagsrumsbord ni har:)

2008-08-22 @ 15:02:24
URL: http://Evatuss.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: