Regn, regn och åter regn!

Eftermiddagen har helt regnat bort. Som tur var hann jag gå en sväng med vovven innan det började ösa ner. Dessvärre hann vi inte börja skjuta duvor förrän det började slätregna, så det blev inte särskilt många skott för min del. Istället drog jag och svägerskan och Luran på jordgubbsjakt - en hel skål full fick vi ihop (men då var vi också ordentligt blöta...). Förutom dessa upptåg har jag hunnit pyssla lite. Gjorde ett alternativt "paket" av lite tapet, tårtpapper och silkespapper.



En sådan här strut kan man fylla med karameller, kakor eller något annat kul - det blir då en perfekt gåbort present! Själv tror jag att jag ska fylla den med hundgodis så jag själv inte blir frestad att vara där och nalla... :-)



ANGELICA säger

Orka regn! :( Puss

2008-08-09 @ 23:06:52
URL: http://angos.blogg.se/
Eva Lindmark säger

hallå hallå!



Vet du vad, hela denna kommande vecka är jag helt ledig! hade tänkt att komma förbi och hälsa på en sväng då om det går för sig?



dock tänker jag inte göra någon hemmagjord strut och fylla med godis, så generös är jag inte;)



kram//Grannen

2008-08-10 @ 07:30:04
Les säger

EVA - du är så välkommmen! Men dra gärna iväg ett mess så jag inte är ute med hunden eller så :-) Å du, godis är bannlyst i detta hem. Mitt hem är numera ett naturreservat för onyttigheter... se men icket röra!

2008-08-10 @ 08:35:09
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: