Frukost

Jag är egentligen ingen frukost människa, men man mår så mycket bättre om man får lite mat i magen direkt på morgonen. Men nu är jag dödlig less på min gröt, så jag måste nog ta och variera mig lite. Smoothies är ett bra alternativ tycker jag om man liksom jag är lite "trög" att äta på morgonen. Idag tror jag att det blir en banansmoothie (nästan som en banan milkshake ju!). Vad käkar ni till frukost? Tips på något gott?



Detta är en äkta banan milkshake! ;-)



Sanna säger

Hek! vad skönt att du mår bättre! Jag Var inte någon frukost människa heller innan. Men när jag slutade röka så var jag tvungen att börja. Nu kan jag inte leva utan frukost. =) Nu ska jag dra till skolan och där väntar ett matte prov.... usch tycker inte om prov, blir stressad bara på tanken.



Ha en bra dag och glöm inte bort att du är viktig...

Kram vännen...

2008-10-23 @ 08:00:30
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Bantarbritta säger

Jag äter för det mesta naturell yoghurt med banan och ibland branflakes i. Godast är det att skiva en banan och en nektarin! Sen en skiva grovt bröd med skinka på. Det är vardagsfrukosten.

Iblad gör jag en äggröra, och ibland en smoothie på frysta jordgubbar och en banan. :)

Och så mitt te förstås... Men idag blev det bara vatten till frukosten. :)

2008-10-23 @ 08:11:59
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Marianne säger

Två grova smörgåsar, fiberhavregrynsgröt med russin, linfrön och solroskärnor en kopp te och gärna massa onyttiga digestivekex :) Älskar frullen!!

2008-10-23 @ 11:16:15
URL: http://mammamarianne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: