Mariannes paj

Nu är middagen avklarad och jag kan meddela att Mariannes paj var jätte god! Jag har dock "modifierat" receptet och lagt till en extra korv, samt fetaost. Pajen fick tummen upp av samtliga middagsgäster, jag, mannen, svärmor och svärfar. Och jag kunde inte hålla mig, morgondagens middag som blir Mustig älgfärssoppa ur ICA:s Hela Sveriges Husman serverades som förrätt och den var kanongod! En riktig fullpoängare var vi överens om. Med ett glas rött och ett gott bröd till skulle man lätt kunna bjuda hem gäster och enbart servera denna enkla och snabba men helt suveränt goda soppa!



Foto: Privat


Foto: Privat


Jag lägger upp receptet på den Mustiga älgfärssoppan i morgon om det är någon som mot förmodan inte har "Hela Sveriges Husman".




Sanna säger

Vad mysigt ni verkar ha det, vad gott allt såg ut. Usch vad hungrig jag blev... Håller med vad du skrev, kände i kväll att nu får det vara nog. Jag tänker inte gå och krypa längre för andra människor jag tänker stå upp för mig nu. Så sant med komplimangerna man blir glad när man får det av en kille, men gladare när en tjej ger för det känns. mer. Fast gladast blir jag när den kommer ifrån dig, för du verkar vara så ärlig i vad du skriver.

Kram vännen....

2008-10-27 @ 21:06:57
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: