Nya vänner

Sedan en knapp månad har jag skaffat mig tre nya vänner som förgyller mina tidiga morgontimmar i bilen på väg till jobbet. Vilka mina nya vänner är? Jo, inga mindre än Martina, Hanna och Kodjo i P3:s morgonpasset.

I vanliga fall så lyssnar jag inte särskilt ofta på radio (undantaget är Mammas nya kille som jag bara älskar!). Det brukar istället vara musik på högsta volym i högtalarna när jag kör bil, men nu har jag som sagt fastnat för morgonpasset och dessa sköna filurer. Stående inslag är bland annat finfredag då programledarna klär upp sig, och Hannas frukost date på onsdagar (fast just denna vecka var den flyttad tills idag då Alex Schulman endast kunde idag). 

Programledarna är en galen trio som kompletterar varandra ypperligt. Martina är den duktiga, resonerande och förnuftiga, Hanna en galet härlig människa som talar innan hon tänker och sist men inte minst Kodjo som gör de mest underbara ljudimitationer/effekter.

Man drar garanterat på munnen om man tar sig tid och lyssnar på morgonpasset, så det rekommenderas starkt! :-)

Brukar du lyssna på radio?
På vad i så fall? Tipsa!!!Maja säger

Det har jag inte tänkt på att lyssna på.

Jag lyssnar på Rix fm, eller Mix Megapol. Fast Rix fm är roligare tror jag.

Ska nog testa att byta kanal.

2009-04-23 @ 09:24:30
URL: http://trebarnsmamman.bloggsida.se
Angelica säger

En morgon utan Martina, Kodjo och Hanna är inte en bra morgon:)

2009-04-23 @ 09:41:44
URL: http://gekaeriksson.blogg.se/
Nina säger

Hej hopp!

Ja det är en himla tur att man har mamma så nära. Hon kommer på en grisblink! Nöff nöff!

Idag verkar Sam vara lika sprudlande glad som vanligt =) Härligt!

Vi har nästan nyss klivit upp =) Å snart väntar den traditionella torsdags promenaden med Victoria =)Jag lyssnade ju på morgonpasset varje dag då jag jobbade! Saknar radion ibland för nu lyssnar jag ju aldrig på den!Ha en kanon dag! Snart helg igen =)

Kram kram

2009-04-23 @ 09:51:28
URL: http://ninuz.blogg.se/
Faster S säger

Ja, dom är bara ett måste på morgonen =)

2009-04-23 @ 10:21:23
Camilla säger

intressant läsning! Håller helt med. Barn ska kunna vara barn i sina kläder! Jag kan ge tusen exempel på dumheter. Tex min mans ex skickar hit barnen i sandaler utan hälrem vilket gör att de inte vill eller orkar gå mer än några undra meter. Jag har givetvis köpt andra sandaler till dem :-) när de är hos oss.

2009-04-23 @ 11:05:01
URL: http://rebuzkidz.blogg.se/
Carro säger

Jag älskar Morgonpasset ! :)

Lyssnar jag på radio blir det oftast P3, då slipper man all reklam sen så tycker jag de ofta tar upp intressant ämnen och har roliga gäster.

Plus att man får nyheterna =)

På lördagarna är det dock p4 klockan 10 som gäller, haha ;D Då är det Melodikrysset .. Farfar som har fört det vidare till mig, sen brukar vi ringa varandra om lösningar ;)Ha en fin dag

2009-04-23 @ 11:41:14
URL: http://carrod.blogg.se/
sara säger

Bra tips... har aldrig lyssna på morgonpasset. Här hemma är det alltid Rix fm eller Mix megapol.

Kanske dax att prova nåt nytt.

Tack för din omtanke... nu efter jag sovit känns det mycket bättre :)

2009-04-23 @ 12:17:59
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Linda säger

Nu ska jag försöka förklara vad flusching betyder.Ordet betyder kort och gott att man ger tackorna extra bra kvalitet på grovfoder samt att dom får kraftfoder.Detta för att det ska bildas så många ägg som möjligt och man gör detta några veckor innan baggsläpp. Då har dom producerat många ägg och därav många lamm. Men vi gör inte sånt utan dom får ett normalt hösilage och inget kraftfoder under denna tid. Endast kraftfoder och kraftigare hösilage när dom är högdräktiga och när dom har lammat för att producera bra med mjölk till lammen.Så nu behöver du inte klura på inseminering och allt vad det nu var ;)

2009-04-23 @ 12:23:51
URL: http://lertorp.blogg.se/
Malin säger

Tack tack! =)

Ja, bordet är en favorit där nere. Och eftersom det är så gammalt som det är och just formen. Det såg hemskt ut innan, men med lite färg på, så blev det snabbt en favortit ;)

Nu saknas bara invigningen ;)Kram kram

2009-04-23 @ 13:32:14
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Pethra på Inredningsbloggen säger

Grattis, Du vann den fina vimpeln i tävlingen på vår blogg. Mejla oss Din adress så kommer den på posten! :)

2009-04-23 @ 13:38:12
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Jenny säger

Jooo jag glömde säga att jag tycker det är skitbra ide om du också börjar, för då kan vi ju plugga i lag. Det blir ju super! ;) Gud vad vi ska kunna diskutera det där sen! hahahah

2009-04-23 @ 15:00:50
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Speja säger

Jag lyssnar lite grand på morgonen och gillar den där trion lika mycket som du!

2009-04-23 @ 15:21:22
URL: http://spejasprov.blogg.se/
Sanna säger

Vännen! Det finns ingetsom skulle glädja mig mer än att ni skulle komma över en helg... Ojoj.. vad kul de ska bli längtar massor ska du veta... Läste snabbt innan jag gick till skolan, blev så väldigt glad ska du veta..Känns som en barndomskamrat ska komma på besök som betyder massa...Vet du vad jag har gjort idag? Efter skolan så gick jag till ett ställe som heter fyndvarohuset där de köper i möbler..=)Ibland så jobbar de människor där som inte har någon anning om vad som är betydelsefullt..Jag hittade ett jätter fint gammalt skrivbord som ska målas anikvitt. sätter på ny handtag och det kommer att bli kanon 250kr inte klokt. Sedan hittade jag en speciell vit stol som kommer passa perfekt till för 100kr de behöver slippas och målas..Jag betalade och sa att jag skickar sambon.. =)

Nu tror jag mitt målande börjar komma igån igen.. Blir så glad kände jag när jag får skapa..Så allt för 350kr som du säket skulle få ge en 1500-2000 på aktion när det är klart =)Mattias kommer att bli tokig till slut jag lovar...

Nu ska jag sakna och lägnta efter min vän och ha något finnt att se framimot...Kramar om

2009-04-23 @ 15:49:43
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Faster A säger

Denna trio förgyller min morrnar me på väg till jobbet=) Kram

2009-04-23 @ 17:03:31
Lovisa säger

Nämen gräsänka lät ju inte bra ....

Du vet ju vars det är vin kväll så du är varmt välkommen !!!!!!!Ja tusan oxå nu får ni det ni gör med lill vovven puh !!!! Blir alldeles svettig haha !! Nä finns ju valpar som är lugna å go oxå men vi har ju haft Norma nu som ett skräck exempel !!! hihihi

2009-04-23 @ 18:14:49
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Elin säger

det är helt klart världens bästa morgon program :P hur går de att jobba?:)

2009-04-23 @ 19:03:39
Therese - Lurans blogg säger

ELIN - Jo det går bara fint, har varit för bi och skulle luncha med dig men då var du i fjället :-( Men hade faktiskt tänkt ta min luchlåda å titta förbi hos dig i morgon eventuellt :-)

2009-04-23 @ 19:32:05
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: