I valet och kvalet - hjälp!

Nej, jag ska varken på bal på slottet, nobelmiddagen eller en promovering - det är svägerskans bröllop som hålls till helgen som orsakar detta bryderi.

Annas och Martins vigsel kommer att hållas ute i det fria. Brudfölje med gäster kommer att ta sig till vigselplatsen med hjälp av skoter, det ni! Sprakande eld, ost smörgåsar och varm choklad kommer att rama in vigselakten. För denna del av bröllopet har jag absolut inga problem att välja klädsel, här är det skoteroverall som gäller!

På kvällen hålls bröllopsmottagning/middag/fest. Då har jag fått äran att agera lite av en toastmaster - vilket däremot kräver sin "outfit", visst?! Mitt dilemma är att jag inte kan välja vilken klänning jag ska ha. Jag velar mellan en lilaskimrande långklänning och en broderad tyllklänning modell kortare.

 Den första har två smala axelband som hålls ihop av ett strassbeklätt spänne på vardera axel. Till klänningen hör även en sjal att svepa om axlarna. Skulle jag välja denna har mannen dessutom en matchande slips...

Den broderade tyllklänningen har ett band som skär av under bysten och som knyts där bak. Den är med andra ord väldigt figurvänlig, vilket kan vara bra att ha i åtanke då det serveras buffé  ;-) Svart kofta samt svarta stövlar, och likaledes svarta strumpbyxor och knästrumpor med svarta sidenband som knyts är tänkt att användas om valet faller på denna klänning.

Men jag kan inte välja - så hjälp mig!!!


Foto: Privat


Foto: Privat

Dagens planer är för övrig endast att ta en tur ner till BVC för att väga och mäta Luran, eventuellt får vi även ta 1-års sprutan idag. Två paket med fryst fisk ligger på tining för att sedan förvandlas till familjens favorit  fiskgratäng, blir perfekt till middag. Man borde verkligen äta fisk oftare, det är ju så gott! Receptet hittar ni här.


Hoppas ni får en fin dag!

Kram
Therese & Luran


♥ ♥ ♥

Ps. Glöm inte att TÄVLA om valfri ängel (en vit porslinsängel eller en grön ängel i trä från Miljögården) här hos mig. Tävlingen avslutas den 28/2. Ds.

♥ ♥ ♥Maria säger

Hej! Bägge klänningarna var ju snygga, men med tanke på att det är buffé så skulle jag nog välja den vita. Då kan man ju äta med gott samvete utan att det syns:)

Ha en bra dag!

2009-02-25 @ 08:52:29
Anonym säger

Ja du, jag förstår att du har svårt att välja. Båda var jättefina men jag håller nog också på den vita.Här är det bara c-uppsats som hägrar. Det blir lite fattigt med inlägg från mig men jag hälsar på x flera varje dag ska du veta. Just nu känner jag mig ganska så nöjd på både plugg å konflikter (skriver inget i min blogg om det!).

Alla har ett handikapp, jag har minst ett bla så är jag alldeles för snäll å det får ,man sota för till slut. Nu ska här bli en förändring som heter duga...

Bort med energislukare och in med nya härliga vänner.

Hoppas att din dag blir bra. Kramis på lilla Luran å dig <3

2009-02-25 @ 09:05:28
URL: http://ulriksfors.blogspot.com
S A O S . B L O G G . S E säger

Jag röstar på den vita! :)

2009-02-25 @ 09:06:25
URL: http://saos.blogg.se/
LindaN säger

Ja svårt val, skulle varit betydligt lättare att se om du hade haft utstyrseln på dig, då ser man ju hur klänningarna faller på dig.

Men då du inte törs visa och genom att läsa din beskrivning så måste jag nog också rösta på den vita. Det lät jättesnyggt!

2009-02-25 @ 09:23:54
URL: http://lertorp.blogg.se/
MiaMaria säger

Hej!Vad kul med bröllop...Tycker att du ska välja den lila.....ser att de andra valt vitt..........Ha´en bra onsdag!

MiaMaria

Bruden!! säger

Vet ju att du är jätte fin i den lila så jag röstar på den!! Fast jag tror attt du blir jätte fin i den vita med!! Hoppas att ni får ne bra dag=) Kram

2009-02-25 @ 09:42:04
Moster Carol säger

Tror att det kommer att bli vitt! :-P Nästan alla de andra har röstat på den tror jag... Men ska man se till "reglerna" så ska man ju inte ha vitt på bröllop eftersom det är brudens färg... Och hur lång är den?! Knäkort anses ju inte helt rätt det heller... Hihi

Det är svårt att säga, håller med Linda om att det hade varit lättare att se dem på! :-)

Ha en underbar solig dag!

Kram Kram

2009-02-25 @ 09:50:14
Jenni säger

Ska jag rösta så blir det nog på den lila.

Den vita ser väldigt fin ut men tänker att den är nog lättare att ha vid andra tillfällen också, medan den lila är ju mer "festlig". Passar liksom ett bröllop, och kanske svårare att hitta tillfälle att ha igen :-)

2009-02-25 @ 10:33:31
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Ingela säger

Min första tanke var den lilla vita =) Fast nu har jag nog ångrat mig... Den lila röstar jag för, den ser mer elegant (?) ut! (Elegant är ju inget ord jag brukar använda men du förstår va?) Sen har ni ju en matchande slips till =)

Kram Ingela

2009-02-25 @ 10:36:30
URL: http://ingelalala.blogspot.com
Emma säger

Ta den vita :D:D

2009-02-25 @ 10:58:04
URL: http://kallamigemmi.blogg.se/
sessan säger

Å du för några flotte kjolar!!! & bröllop, så romantiskt ♡

Tycker den blå är en riktigt fin blåsa!!Lycka till på BVC & inte minst lycka till i kylan, Dorothea det är ganska så i nord det fnissHa en fin dag

KRAM

2009-02-25 @ 11:00:16
URL: http://sessanochprinsessan.com
Lovisa säger

Båda var verkligen jätte fina !

Men jag röstar på den lila som är långklänning vilet alltid är lite extra stiligt !

2009-02-25 @ 11:00:32
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Mari säger

Den vita var ju underbar.....fast långklänningen är kanske mer passande, fast vad vet jag. Hade nog ändå tagit den långa......speciellt eftersom gubben har en matchande slips.Kram!

2009-02-25 @ 11:20:33
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Nina säger

Jag röstar på den lila! Men det hade varit lättare att ge råd om du haft dom på dig =) Den lila är ju som mer "fin" klänning! Den andra kan du ju vid andra mer vanliga tillfällen! Men båda två va kanon fina =)jag hoppas verkligen vi får se en bild av dig i någon av klänningarna på bröllopet! Du lär ju va jätte fin! Kram

2009-02-25 @ 11:54:05
URL: http://ninuz.blogg.se/
Emma säger

Å jag tycker den vita :)

Och jag förstår att luran inte tyckte om sprutan, de gör inte jag heller ;P!

2009-02-25 @ 12:25:06
URL: http://pyzens.blogg.se/
Emma M säger

Bägge klänningarna var fina men jag tycker absolut att du ska ta den vita klänningen! Hoppas att du får det trevligt i helgen! :) Kram Kram vännen

2009-02-25 @ 13:12:54
Eva säger

Jag tycker den vita.. Fast den lila var jätte snygg också.

2009-02-25 @ 17:05:12
URL: http://skruttenocheva.blogg.se/
Hanna säger

Den vita var helt klart snyggast!

Den måste du ha :)

2009-02-25 @ 17:34:58
URL: http://hannacooranna.blogg.se/
pornie säger

Vad föredrar du - badboys eller gentlemän?

2009-02-25 @ 17:42:32
URL: http://knowles.blogg.se/
LenaLustig säger

Hur går det? är vardagsrumsbordet intakt?? :)

Valet av klänning kan jag tyvär inte hjälpa dig med när jag inte har en susning om hur du ser ut,typ lång, kort, ljus, mörk m.m, ta den som du känns mest avslappnad i, man vill ju inte ha nåt på som får en att helst bara stå o se vacker ut man ska ju parta oxå!!!!

2009-02-25 @ 19:12:18
Sanna säger

Oj vad svårt!! Du är säkert jätte snygg i båda.. Jag måste fundera, tycker den vita var jätte snygg men samtidigt så var den andra lika snyggt. Kan du inte sätta på dig dem istället...Måste fundera vilken och försöka se mig dig framför mig...

2009-02-25 @ 19:37:25
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Yohanna i Las Palmas säger

Jättefina bägge två.

Vilken blev det?

Och jag fårstår om one-piecen och foppatofflorna är bekvämare. Jag lägger till dig i utmaningen och återkommer med sammanställningen i kväll.Hälsningar

Yohanna

2011-10-26 @ 18:06:12
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/
Yohanna i Las Palmas säger

Halloj igen!

Nu ligger sammanställningen på real life ute:

http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2011/october/sammanstallning-av-real-life-outfit.htmlTack så jättemycket för att du var med och delade med dig.

Hoppas att du hänger på nästa vecka igen.Hälsningar

Yohanna

2011-10-27 @ 01:09:06
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/
Yohanna i Las Palmas säger

Nu är det dags igen ;)http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2011/november/real-life-real-life.htmlHälsningar

Yohanna

2011-11-01 @ 01:08:59
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/
Yohanna i Las Palmas säger

Hallå där!

Kommer du ihåg detta inlägg som du skrev?Nu har vi kört Real Life under hela året och nu när det närmar sig slutet på 2011, tänkte jag försöka att locka alla som varit med tidigare att berätta igen.

Denna vecka handlar det om att berätta om något i ditt "real life" som hänt, som du lyckats med, som du är stolt över osv.

Ända tills på torsdag kväll finns det tid. Sedan så gör jag en sammanställning över alla inlägg så vi alla kan gå in, på fredag, och läsa hos varandra om alla framgångar vi haft under året. För att komma i stämning till nyår.http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2011/december/real-life-arets-prestationer.htmlHoppas att du hänger på.Hälsningar

Yohanna

2011-12-27 @ 22:31:33
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: