Färdigt!

Ja, nu är tapeterna uppe i köket. Så nu ska jag "bara" skruva fast sista fönsterbrädan och sätta upp gardinstängerna igen, sedan är det bara till att fixa i ordning i köket. Skönt! Jag bjuder på en titt när det hela är färdigt.

Mormor har varit Luranvakt idag medan jag tapetserat, hon åkte just och jag och Luran har firat tapetseringen med en pizza... så nu är det soffläge som gäller. Fast jag borde nog gå ut på en promenad. Senare. Kanske.

Fast egentligen borde jag ta och spackla och slipa lite i hallen så jag kan tapetsera den i morgon, men så kom jag på att vi ska ju på dop i morgon, så då är det ingen större idé att dra igång några större projekt. Så jag fortsätter nog och njuter av soffläget.

På tal om projekt, Ninus begav sig mot Lycksele och BB i morse - så snart hoppas jag få höra den glada nyheten att en bebis är ute och att både den och mamman mår bra! :-) För något falskt alarm hoppas jag du slipper... Nu när du bakat å allt ;-)



Modinskan säger

Hej raring! :) Nu när jag snart är arbetslös så måste jag ju få tid att hälsa på dig och se hur du har det, du fixar och trixar hela tiden du! Nu vill jag oxå ha hus! ;) Kram

2009-01-31 @ 17:04:34
Therese säger

Modinskan - du är så välkommen! :-) Men vi kanske ses till helgen? Funderade på en fika på Görans nu när jenny och susanne kommer hem...

2009-01-31 @ 17:09:52
URL: http://lurans.blogg.se/
Modinskan säger

Okej låter trevligt! Hänger ni inte med ut och äter på Hotellet då?? Skulle vara såå himla kul att ta ett vin glas med dig igen, det är så långt mellan gångerna! ;) Kram

2009-01-31 @ 17:43:36
Vendela säger

Nej, gud vad spännande! Spanade faktiskt runt för att hitta någon info om hon åkt in hi hi - du får väl meddela om du får reda på något då!?

2009-01-31 @ 17:50:42
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: