Vi kom, vi såg...

...och vi åt - i massor! Man blir jätte hungrig av att shoppa. Jag började vistelsen med att överdosera mitt absoluta favorit chips, Pringles Salt & Vinegar.


Foto: Privat

Tur att dessa inte finns i Sverige, jag skulle rulla fram i så fall...



Foto: Privat

Sedan hittade vi mot alla odds samma sushi restaurang som vi åt världens godaste suchi på för 7 år sedan (!). Gissa om vi blev glada?! Det firade vi med en rejäl sushifrossa :-)

 
Foton: Privata


Foto: Privat

Då sushi är en favorit för både mig och Lena var vi bara tvugna att pröva en sådan här restaurang med rullband. Man väljer helt enkelt de skålar man vill ha, och sedan när man är färdig räknar personalen skålarna som beroende på färg kostar lite olika mycket. Men detta var ett farligt sätt att äta... jag hade en STOOOR hög med skålar innan min mage sa stopp. Den ser ju så god ut, och den också, den måste jag bara pröva... och absolut den... Gahhh, jag rullade därifrån kan jag meddela :-)



Foto: Privat

Vårt hotell hade usel frukost, en continental. Blä! Jag pallar inte vitt bröd, marmelad och te till frukost. Jag vill ha något rejält, eller i varje fall en ost eller skinkskiva... please? Men icket, så jag och Lena käkade även frukost ute, och bland frukostarna så var denna mozarella och avocadosallad outstanding.



Foto: Privat

Men den absoluta höjdpunkten var nog denna kycklingfajita som jag avnjöt på Hardrock Café, jisses så mycket mat man fick där. Till och med jag var tvungen att lämna, och det vill inte säga lite...


 
Foton: Privata

Och fika, fika i massor gjorde vi med. Jag har utvecklat ett Starbucks beroende, så för tillfället funderar jag stark på att starta ett i Dorotea... dessvärre är jag rädd att kundunderlaget skulle vara lite klent. Men oj, oj, oj så god cappuccino jag slurpat i dagarna tre.



Foto: Privat

Tja, det var så här en stor del av resan tillbringades - med menyn i högsta hugg!



Nina säger

Va roligt att se alla bilder! Ni verkar verkligen haft det toppen bra! Ser härligt ut. Förstår att det va skönt att komma hem till Svea oxå! Å hon som snart fyller år. Stora damen nu!

2009-01-26 @ 13:57:28
URL: http://ninuz.blogg.se/
camilla säger

Hej igen!

Kom just på att jag inte skickat över receptet jag lovade. Brukar hålla det jag lovar men kommenterar bättre sent än aldrig ;



4 ägg

4,5 dl ( brukar ta lite mindre)

2,5 dl mjölk

200 g smält margarin

6 dl mjöl

3 tsk bakpulver

3 tsk vaniljsocker



Blandas ihop som en vanlig sockerkaka och gräddas i en vanlig långpanna 15-20 min i ugnen. Snabbt och enkelt.



Sen kan man välja vad man vill ha på beroende på ändamål. Jag brukar bla lägga äppelklyftor som jag doppat i kanel och socker. Barnens favorit är dock den med choklad och kokos eller strössel.



3,5 dl florsocker

100 g smält margarin

3 msk kaffe

2 msk kakao

2 msk vaniljsocker

Blanda ihop och bred ut över den varma färdiggräddade kakan och strö kokos eller strössel på.



alt

smält margarin, blanda ner lite sockern havregryn och kanel och strö blandningen på kakan innan den gräddas



alt

Falsk potatiskaka, använd kakan ovan

Smörkräm

300g margarin

3 dl florsocker

3 tsk vaniljsocker



Blanda 3 dl marsankräm ( som du förstås redan gjort klar) med smörkrämen och vispa ett bra tag. Bred över kakan när den har svalnat och riv sedan lite mandelmassa över den. Strö till sist lite kakao över. Klart!



Å jag som funderar varför jag är så överviktig hm

Men gissa vad god den blir! Kram





2009-01-26 @ 14:49:33
URL: http://ulriksfors.blogspot.com
Sanna säger

Men vad fin du är vännen... Tårar... Vet du den skjortan köpte jag mig till att ha på mig till mamma. Fast jag köpte den svarta, du var jätte fin i den...



Kramar om dig

2009-01-26 @ 17:01:17
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Malin säger

Du verkar ha haft en jätte härligt och mysig helg i London! Och jätte roligt att du delar med dej av en massa bilder, så man får se! =) Men kan tänka mej att det var skönt att komma hem till din lilla Lura igen! Kram kram

2009-01-26 @ 21:48:46
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Lovisa säger

Ååååååååå så kul !!!!!!!!!!!!!!



Å det där med rullband hm farligt !!!! hahaha

2009-01-28 @ 13:03:38
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: