Vi kom, vi såg...
Foto: Privat
Tur att dessa inte finns i Sverige, jag skulle rulla fram i så fall...
Foto: Privat
Sedan hittade vi mot alla odds samma sushi restaurang som vi åt världens godaste suchi på för 7 år sedan (!). Gissa om vi blev glada?! Det firade vi med en rejäl sushifrossa :-)
Foton: Privata
Foto: Privat
Då sushi är en favorit för både mig och Lena var vi bara tvugna att pröva en sådan här restaurang med rullband. Man väljer helt enkelt de skålar man vill ha, och sedan när man är färdig räknar personalen skålarna som beroende på färg kostar lite olika mycket. Men detta var ett farligt sätt att äta... jag hade en STOOOR hög med skålar innan min mage sa stopp. Den ser ju så god ut, och den också, den måste jag bara pröva... och absolut den... Gahhh, jag rullade därifrån kan jag meddela :-)
Foto: Privat
Vårt hotell hade usel frukost, en continental. Blä! Jag pallar inte vitt bröd, marmelad och te till frukost. Jag vill ha något rejält, eller i varje fall en ost eller skinkskiva... please? Men icket, så jag och Lena käkade även frukost ute, och bland frukostarna så var denna mozarella och avocadosallad outstanding.
Foto: Privat
Men den absoluta höjdpunkten var nog denna kycklingfajita som jag avnjöt på Hardrock Café, jisses så mycket mat man fick där. Till och med jag var tvungen att lämna, och det vill inte säga lite...
Foton: Privata
Och fika, fika i massor gjorde vi med. Jag har utvecklat ett Starbucks beroende, så för tillfället funderar jag stark på att starta ett i Dorotea... dessvärre är jag rädd att kundunderlaget skulle vara lite klent. Men oj, oj, oj så god cappuccino jag slurpat i dagarna tre.
Foto: Privat
Tja, det var så här en stor del av resan tillbringades - med menyn i högsta hugg!
Va roligt att se alla bilder! Ni verkar verkligen haft det toppen bra! Ser härligt ut. Förstår att det va skönt att komma hem till Svea oxå! Å hon som snart fyller år. Stora damen nu!
Hej igen!
Kom just på att jag inte skickat över receptet jag lovade. Brukar hålla det jag lovar men kommenterar bättre sent än aldrig ;
4 ägg
4,5 dl ( brukar ta lite mindre)
2,5 dl mjölk
200 g smält margarin
6 dl mjöl
3 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
Blandas ihop som en vanlig sockerkaka och gräddas i en vanlig långpanna 15-20 min i ugnen. Snabbt och enkelt.
Sen kan man välja vad man vill ha på beroende på ändamål. Jag brukar bla lägga äppelklyftor som jag doppat i kanel och socker. Barnens favorit är dock den med choklad och kokos eller strössel.
3,5 dl florsocker
100 g smält margarin
3 msk kaffe
2 msk kakao
2 msk vaniljsocker
Blanda ihop och bred ut över den varma färdiggräddade kakan och strö kokos eller strössel på.
alt
smält margarin, blanda ner lite sockern havregryn och kanel och strö blandningen på kakan innan den gräddas
alt
Falsk potatiskaka, använd kakan ovan
Smörkräm
300g margarin
3 dl florsocker
3 tsk vaniljsocker
Blanda 3 dl marsankräm ( som du förstås redan gjort klar) med smörkrämen och vispa ett bra tag. Bred över kakan när den har svalnat och riv sedan lite mandelmassa över den. Strö till sist lite kakao över. Klart!
Å jag som funderar varför jag är så överviktig hm
Men gissa vad god den blir! Kram
Men vad fin du är vännen... Tårar... Vet du den skjortan köpte jag mig till att ha på mig till mamma. Fast jag köpte den svarta, du var jätte fin i den...
Kramar om dig
Du verkar ha haft en jätte härligt och mysig helg i London! Och jätte roligt att du delar med dej av en massa bilder, så man får se! =) Men kan tänka mej att det var skönt att komma hem till din lilla Lura igen! Kram kram
Ååååååååå så kul !!!!!!!!!!!!!!
Å det där med rullband hm farligt !!!! hahaha