Försvinnande goda
Apelsintryfflarnas utseende blev väl si så där.
Men smaken är det inget fel på!
Försvinnande goda är de ;-)
Apelsintryfflar på vit choklad
100 g vit choklad
50 g smör
½ dl grädde
1 tsk rivet apelsinskal
2 tsk kakao
1 msk cointreau
florsocker till garnering
Gör så här:
1. Smält chokladen och smöret.
Ta av från värmen och rör ned grädde,
apelsinskal och kakao. Smaksätt med likören.
2. Låt svalna och ställ sedan kallt. Gärna över
natten i kylskåpet.
3. Forma tryfflar med en sked som doppats i
varmt vatten. Rulla tryfflarna i florsocker och
förvara sedan svalt.
Mums för vuxna både till kaffet
och inte minst till årets årgångsglögg!
Tror bestämt att de också får komma med på att-göra-listan till nästa år, låter smaskens:)
Ha en härlig onsdagkväll, kram
Men tryffel SKA se "lite sådär" ut.. :) De ska se ut som tryffelsvampen.. :)
Jag ska med göra lite olika tryffel men får vänta tills dagarna precis innan jul annars äte jar upp dom, hihi
Smaskens :)
Tycker dom ser VÄÄÄLDIGT smarriga ut!!