Hur ofta gör ni det?
Ta det lungt, jag är INTE intresserad i hur ofta ni gör DET,
ja ni vet vad *fniss* utan jag är endast nyfiken
 hur ofta ni kikar in här på Sockenvägens Söta.

Jag skulle vilja veta vad ni kära läsare föredrar, en blogg
som uppdateras någon gång i veckan, en gång per dag,
 eller flera gånger per dag?

Själv kan jag tycka att det är skönt att veta att
en blogg uppdaterar dagligen, då har man liksom något
att se fram emot. Men bloggar som sprutar ur sig massor av
inlägg
kan jag tycka var lite jobbiga att hänga med i,
skippar jag ofta att läsa vissa inlägg...

Hur tycker och tänker ni kring detta?!

Dela gärna med er, och som tack får ni ta
en kaka eller två ur buken.

Var så goda! *ler*Anonym säger

Fortsätt som du gör!!! Tycker om att kika in här ett par gånger per dygn :0)

2012-01-15 @ 20:21:54
Therese - Sockenvägens Söta säger

Anonym - Kul att du kikar in här flera ggr per dag, då roar jag ju iaf nån :-D hoppas kakan smakade å TACK för att du tog dig tid till lite feed back!

2012-01-15 @ 20:31:00
URL: http://lurans.blogg.se/
Lejonkvinnan säger

Jag är här hur många gånger som helst, varje dag. Blir lika glad varje gång det är ett nytt inlägg.På min egen blogg så brukar det komma ett, ibland två inlägg per dag, har ju inte alltid så mycket roligt att skriva.Fortsätt som du gör! Skriv när du orkar och vill, jag läser..... :)Kram

2012-01-15 @ 20:49:27
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Sussi säger

Jag tycker man ska skriva när man har något att skriva. Men precis som du tycker jag att dom som skriver flera inlägg om dagen kan vara lite svåra att följa helt men det funkar det med. Jag skriver varannan till var tredje dag. Det tycker jag är helt lagom för mig. Man måste ju hinna med annat i vardagen med och att blogga tar ju lite tid.Kramisar

2012-01-15 @ 20:51:26
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se
Linda säger

Jag tycker som dig, att det är roligt när en blogg uppdateras varje dag men att spruta ur sig 5-6-7 inlägg om dagen gör att jag tröttnar, sånna bloggar tas ofta bort från bloglovin, det blir för "jobbigt" att hänga med då.

Klart vi vill ha en dejt, såg bara till när ni planerar att åka ner, har du kvar mitt nummer?

Kramar

2012-01-15 @ 21:08:24
URL: http://uppochnervandahuset.se
Camilla säger

ett eller två inlägg per dag vill jag nog läsa här hos dig :) Precis som du och flera andra skriver så känns det nästan lite jobbigt om det droppar in flera inlägg per dag man har ju liksom annat att göra också samtidigt som man ju vill hänga med i favoritbloggarna... Jag själv skulle gärna producera ett inlägg per dag men mina idéer räcker inte alltid till och ibland är jag helt enkelt så trött att jag inte orkar skriva utan hellre läser andras bloggar! Tusen tack för den utsökta kakbiten och söndagskram till dig!

2012-01-15 @ 21:27:26
URL: http://norrena.blogspot.com
Josefin säger

Jag gör det inte så ofta, inte ens det obligatoriska lördagsmyset som man hört talats om hinner vi med ;-)Skojar bara, jag gör det så ofta jag kan, tittar in här alltså. Men hinner inte skriva kommentarer så ofta eftersom en liten gärna vill ha mammas odelade uppmärksamhet :-)Gillat att läsa om det du skriver och gillar när det är 2-3 inlägg per dag. Men absolut är ett inlägg bättre än inget. Det är roligt att följa någon annans vardag, och ingen sån där jobbig mammablogg där allt ska vara så perfekt hela tiden. Du känns ärlig, man kan känna igen sig i det du skriver.Kramar

2012-01-15 @ 21:33:45
Jess säger

Ett om dagen, max två tycker jag passar mig, för jag hinner inte läsa alla annars. Sen beror det givetvis på hur mycket man skriver i varje inlägg. Gillar inte för långa inlägg, då hoppar jag över dem!

Tack för kakan!

2012-01-15 @ 21:33:49
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Helen säger

Gärna ett inlägg om dagen (måste bättra mig på den fronten). Jag följer dig via bloglovin så jag tycker inte att det är något problem om det blir fler eller färre. Men håller med om att det blir jobbigt att följa om det blir för många per dag.

2012-01-15 @ 21:34:18
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Alfva - i preggoland! säger

Jag hinner aldrig med er som skriver så satans mycket, men jag kan ju själv vara lika jobbig i perioder. Så jag skummar igenom när jag väl hinner för att komma ifatt. Och hoppas jag inte missar något smaskigt! ;)

2012-01-15 @ 22:05:35
URL: http://alfvan.wordpress.com
Erica AKA Tomtens Dotter säger

Jag följer via RSS så jag tittar in när du har uppdaterat och läser. Sen om det är ett, två eller tre inlägg, funkar vilket som :-)2012-01-15 @ 22:09:55
URL: http://tomtensdotter.blogg.se/
Tina säger

Haha! Jag skrattar ihjäl mig just nu. I kök och vardagsrum har vi bara TURKOST!! Haha! Åh jag tror vi hade haft det så mysigt om vi träffades. Nu har vi sett en bra film 50/50 med lite skratt men även en del tårar. Nu ska det sovas här. Vi ska INTE göra DET ;-) Men jag tycker din blogg är PERFEKT så fortsätt precis så som du gör! Puss och godnatt <3

2012-01-15 @ 22:10:09
URL: http://frurosmer.wordpress.com
Miranda säger

Jag tycker om bloggare som uppdaterar, men även bloggare som kan berätta om att livet inte alltid är perfekt och rosenrött. Sen är det roligt att få en kommentar tillbaks från bloggare som jag har lämnat en kommentar till (feedback eller dyl.). Vissa vill att man skall kommentera deras blogg, men kommer sällan med en kommentar/feedback tillbaks. Alla är vi olika, men jag uppfattar vissa bloggare som narcissister. Din blogg älskar jag <3 Du ger mig en SÅN energi <3

2012-01-15 @ 22:17:54
URL: http://www.nogg.se/fjellripa
Popprinsessan säger

Tycker du bloggar precis lagom :-) 1-2 inlägg om dagen är bra, för om man missar en dag så är det inte så enormt mycket att läsa ikapp.Angående det där med kalas så lutar det här åt piratkalas - tro det eller ej! Att en prinsesstjej som L valde pirattema förvånar mig fortfarande, men jag tycker att det är kul och har redan googlat :-)Och tack för kakan :-)

Kram!

Emma säger

Haha ja jag uppdaterar för din skull :) Men nog tycker jag att du borde skaffa facebook du också :) Tycker iaf du ska fortsätta blogg som du gör nu, tycker det är jätte bra att du uppdaterar ofta så jag har något att läsa om dagarna när man bara går hemma.

2012-01-15 @ 22:30:36
URL: http://emmaochviktor.wordpress.com
Ing-Britt säger

Ja du vännen!!

Jag tittar in till dig väldigt ofta och för mig spelar det ingen roll hur många inlägg du skriver per dag.

Bloggandet för mig är något jag gör för att jag tycker det är roligt och skriver ett inlägg när jag tycker mig ha något att visa eller säga.

Däremot måste jag säga att du skämt bort oss med dagliga inlägg så när du inte uppdaterar kommer saknaden och undran vad du hittat på för skoj eller oron att nåt hänt. Korkat ja kanske....

Tycker ju om dig och din blogg precis som den är.

Nattiskramar Ing-Britt

2012-01-15 @ 22:31:25
URL: http://hemodrommar.blogspot.com
Åsa säger

Jag måste tyvärr erkänna att jag inte är här lika ofta längre :( men inte på grund av dig såklart! Men barnen tar ju sin lilla tid, och så vill man hinna med en massa...ja du vet hur det är :) Man önskar man hade mer tid att sitta och kika in på alla härliga bloggar där ute!

Jag har, hursomhelst, läst din blogg länge och det kommer jag fortsätta med! Bäst är det nog med ett eller två inlägg om dagen kan jag tycka. Ingen press! haha :)

Tack för en kanonblogg! kram åsa

2012-01-15 @ 22:37:20
URL: http://asaksson.blogg.se/
cecce säger

Hm...en bra fråga...En till två inlägg räcker långt tycker jag. Det är vad jag försöker hinna med. Mitt mål är två per dag, men ibland blir det bara ett:-) Lagom är som vanligt bäst!SV: Jag ser att ni har mycket snö! Här i söder har jag inte sett röken av någon snö på hela vintern:-( Kommer väl lagom till våren:-)Hoppas du haft en skön helg!Kramar

2012-01-15 @ 22:39:56
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
IsaMarie säger

Vad jag blev glad över din kommentar <3Jag tänker som dig ungefär, två inlägg/dag är ganska lagom:) Gäller ju att sätta realistiska krav på dig;)

2012-01-15 @ 22:52:25
URL: http://isamarie.blogg.se/
Amanda säger

Jag tittar in här så snart du uppdaterat. :) Jag prenumererar ju så jag ser när nya inlägg kommit upp. Och jag tycker nog det är roligt om bloggen uppdateras dagligen men innehållet är viktigare än hur ofta den uppdateras.

2012-01-16 @ 05:56:34
URL: http://creyla.blogg.se/
Susan säger

Jag gillar bloggar som uppdaterar några ggr per dag och här kikar jag in några ggr per dag. Kanske inte hinner kommentera precis allt mellan varven men jag gör mitt bästa=)Kramar

2012-01-16 @ 06:08:44
URL: http://susan.itelit.com
lolla säger

åhh jag bara älskar din blogg 1-2 inlägg är väl lagomt tycker jag , det är liksom vad man hinner med.

jag försöker ialla fall göra ett inlägg per dag men ibland hinner man eller har ingen lust bara.

Härligt att du köpt en rosa/fuchia färgad jacka skitsnyggt!!!

kramar imassor ghoa du

Lolla

2012-01-16 @ 06:18:52
URL: http://lollashus.blogg.se/
Annika - kort & gott säger

Nu har jag varit extremt dålig på att kika in hos dig, har varit väldigt lite datortid ett tag. Har lagt in bloglovin på telefonen nu så jag hoppas att det ska bli bättre.Jag gillar din blogg som den är!

kram Annika

2012-01-16 @ 07:27:09
URL: http://annikakortogott.blogspot.com/
Therese - Sockenvägens Söta säger

Josefin - Tack snälla för din rara kommentar <3 Den värmer så! KRAM och en fin start på denna vecka önskar jag dig!

2012-01-16 @ 08:13:19
URL: http://lurans.blogg.se/
Camilla säger

Jag har din blogg ligger på bloglovin', så jag svarar att jag kikar in så fort du har skrivit ett inlägg.Hoppas fina du mår bra.Tack för kakan, den var helt ljuvlig -s-Kram <3

2012-01-16 @ 08:31:22
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
♥ Carina ♥ säger

Jag har ju din blogg i min blogglista så jag kikar in när jag ser att du har ett nytt inlägg. Om jag hinner! Vissa dagar hinner jag knappt titta in hos nån ;)

För många inlägg, då är det svårt att hänga med...

Själv har jag sedan länge dragit ner på mina inlägg till ett om dagen :)

Kram

2012-01-16 @ 08:40:51
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Anna-Lotta säger

jag tycker att den ska uppdateras varje dag typ. men fler inlägg är roligt, även om man inte hinner med ibland. detta är en sån fråga jag skulle frågat dig, inför ett ev eget bloggande. rädd att jag skulle göra jättesporadiska inlägg...

tack för urmumsig kaka. ha ha. (fint strössel!!!)

2012-01-16 @ 08:51:12
Cissi säger

Jag tittar in här (vardagar) 1-2 gånger om dagen, på helgerna undviker jag helst att sitta vid datan (i den mån det går) :)

2012-01-16 @ 09:07:48
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Anna-Lotta säger

och trycker lite för fort på knappen...

du tillhör numer min dagliga ritual och det är super exiting!! men det händer också att jag tittar in oftare och ibland går det ett par dagar. (ofta helgen då är det så mycket annat som drar i mig)

det är ju få bloggar som engagerar mig. de flesta är ganska ointressanta. av nån anledning har du många komponenter: du är lagom privat, efterlyser ibland respons (jättebra) och varierar dina inlägg mycket i djup och mening. plus att jag tycker dina bilder är så fina.

keep up the good work, helt enkelt. kram och tack för världens bästa blogg.

2012-01-16 @ 09:09:58
Therese - Sockenvägens Söta säger

Anna-Lotta - Hi hi du är så go du, å du börja blogga du med, för bättre sporadiskt än inget alls ;-D Kvalité föredras framför kvantite!!! Och tack för din fina feedback <3 KRAM

2012-01-16 @ 09:43:33
URL: http://lurans.blogg.se/
Åsa säger

Ha haJag kollar in till Dig flera gånger om dan, typ varje gång jag sätter mig vid datorn :)

Eftersom Du brukar uppdatera lite olika vet jag ju aldrig om det kommer mera... alltså måste jag ju kolla om igen.Jag startar & avslutar min dag hos Dig :)

2012-01-16 @ 09:44:48
URL: http://mammasgullunge.blogg.se/
Johanna - Mamma till Leija ♥ säger

Jag läser via Bloglovin, så läser när det kommit nya inlägg = Varje dag! Tack för kakorna :P

KRAM

2012-01-16 @ 10:26:06
URL: http://skuggis.wordpress.com
Moster Carol säger

Vi vill att du uppdaterar minst 7-8gånger/dag så vi har något bra att göra/läsa!!!! ;-DKRAM

2012-01-16 @ 10:46:32
ansepanse säger

EN gång om dagen är min melodi :)

tack för kakan vännen men jag står över eftersom jag är diabetiker

en fin dag till dig bamsekramar ♥

2012-01-16 @ 11:29:14
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Emelie - Mamman som älskar vitt säger

sv. Tackar :) Kul du tyckte om stolen.Jag är här inne minst 1 gång om dagen om jag då har tid och sitter vid datorn en stund varje dag, som jag oftast gör iallafall på veckodagarna. Du är iallafall en på listan jag måste in på! :)Kramar!

2012-01-16 @ 12:01:34
URL: http://njutensmula.se
Therese - Sockenvägens Söta säger

Moster Carol - Ha ha det är inga små krav du har ;-P Ett smärre heltidsjobb jue fniss KRAMAR till er <3

2012-01-16 @ 14:14:41
URL: http://lurans.blogg.se/
pysseliten säger

Jag kollar nog in nästan varje dag ;) Men ibland är jag dålig på att skriva .jAG tycker själ det är roligt när någon skiver en rad eller två :)

jag skiver ju så dåligt så det tar lite tid ibland och den räcker inte alltid till som man vill .

Det är ALLTID kul att titta in du skriver så otroligt bra . Och har många fina tips och bilder jag gillar .Och kul att se hur barna växer har ju sett dom en hel del genom åren :) Kram Ha en br dag

2012-01-16 @ 14:15:45
Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma säger

Ett par ggr i veckan kikar jag nog in här men då brukar jag nog oftast kommentera också=)

2012-01-16 @ 15:10:06
URL: http://kampan.blogg.se/
Emma säger

Jag kikar in så gott som varje dag när tiden finns och då är det roligt att ha ett par inlägg att läsa :)

2012-01-16 @ 16:33:46
URL: http://tusenfot.blogg.se/
Emilia säger

Jag tycker ett eller två inlägg per dag är lagom, tycker som du, att det kan bli lite rörigt att hänga med om det blir många många per dag.

Din blogg är perfekt!! :)

KRAM

2012-01-16 @ 19:54:26
URL: http://eemiliaas.blogspot.com
Anne säger

Hej söta!

Eftersom jag själv bara hinner med ett inlägg per dag tycker jag att just det är alldeles lagom när jag ska läsa andras, en gång per dag!

Ha det bra kram

2012-01-16 @ 20:23:49
URL: http://www.systeranne.wordpress.com
Annelie säger

Så gott som dagligen! :-)

2012-01-17 @ 14:30:42
URL: http://bjornhonan.blogg.se/
Mandelhjärta säger

Söta godsaker du bjuder på! ;)

Jag kikar in hos dig lite då och då. Det är så jag läser bloggar också - lite då och då. Det varierar alltså när man tar tid till det. Veckorna och månaderna är lite olika. Men jag tycker det är helt ok att bloggar uppdateras några gånger i veckan. Det är inte nödvändigt med varje dag! Men jag kan förstå dom som tycker det, och som har mer tid att blogga själv också. Jag jobbar fullt och gör lite olika saker på min fritid. Men bloggandet och kika in hos andra och inspireras är ju också en tid av fritiden... ;)

Fortsätt att blogga som DU känner för!

Kram från mig.

2012-01-17 @ 16:22:12
URL: http://mandelhjarta.blogspot.com
Jenny säger

Jag kikar in på din blogg minst en gång om dan.

Tycker du skriver så underbart underfundigt :)

Och det är recis somdu säger roligt att ha nåt att se fram emot.

Själv har jag definitivt varit bättre på att blogg än vad jag är just nu, men mitt mål har aldrig varit att få med ett inlägg omdagen eller så.

Jag skriver när jag har lust och ideer och just nu är bloggen inte prio ett :)

Men det får man ta... den som väntar på nåt gott ;)

Kram

2012-01-18 @ 19:29:35
URL: http://frusahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: