Rare, medium or well done?
Lördagens middag bestod av potatisgratäng,
Rött... eller rosa. Absolut inte genomstekt. Såvida det inte gäller fläsk eller kyckling.
Lät smarrigt det där... vi blev ju bjudna på älgfile i helgen som gick. Mums...
Medium! Steker man köttet för mycket blir det ju som en skosula! Älgfile är ju verkligen hur gott som helst! Mmmm!!!
Hoppas resan till och från Umeå gick bra!
Kramelikram <3
Godkväll finaste!
Hoppas du haft en bra dag i staden och att resan gick bra. Här har jag idag äntligen varit och hämtat granris och satt i blomkrukorna. Sen har vi städat friggeboden då Tilda ska ha halloween fest där på lördag.
Imorgon ska vi och hälsa på svärfar som ligger på lasarettet sen en vecka tillbaka, han har lungcancer och har nu även fått lunginflammation :(.
Jag äter nog helst mitt kött svagt rosa och blöder det ytterst lite tappar jag aptiten tyvärr då jag gärna skulle lära mig äta fint kött lite rödare, ska ju vara godare :p
Ha nu en skön kväll, kram Ing-Britt
Jag är en av dom som steker eller grillar köttet för mycket.Så när vi ska grilla säger ungarna att dom ska grilla.Har en fix ide att köttet inte ska vara rosa...Så jag låter alltid min köttbit ligga kvar på grillen.Du är hopplös säger familjen,och äter sitt rosa kött...Jaaa smaken är som baken den är delad...Kram
Rött. Köttet ska ha slutat sprattla, och sedan bara ner i stekpannan och vända :-)
Rött helt klart! Herregud så gott det ser ut! Å chutney, mmmmmmums!! Min farmor gjorde jättegod chutney. Å vad sugen jag blev nu.
Nu ska jag nanna, trött som sjutton!
Natti natti dröm sött!
Kramar!
Det beror på köttet men helt allmänt gillar jag inte när det blir en rå känsla men genomstekt får det absolut inte vara! Kött "går ofta till sig" innan man hunnit servera det så det gäller att ha koll på minuterna!
Så gott det ser ut. Just att bryta av med smaker gör sig oftast väldigt bra.
Kram
nu äter jag/vi inte så mycket kött men jag vill ha den vällagad utan att den för den skull ska vara torr
kramen <3