Irritera eller peppa?

 
 
 
Ja, det är frågan om jag irriterar folk
eller peppar med mina träningsuppdateringar?
 
Ärligt så bryr jag mig inte så mycket då
bloggen är lite av min egen dagbok, där jag
själv kan bli peppad av att gå tillbaka och
läsa i min kategori Kom i form! de
gånger jag hamnar i en svacka.
 
Således får ni som irriterar er sluta läsa nu ;-P
 
För dagens runda kring sjön är värd ett
eget litet inlägg nämligen!
 
Kondition är ju en färskvara, så de första
rundorna efter vintern brukar inte ha gått
i flygande fläng om man säger så...
 
Men årets första runda kring sjön sprangs
på under 20 minuter, det brukar annars
vara det tempo jag haft en bit in på
barmarksäsongen, så det är helt klart
godkänt för att vara mig!
 
(Särskilt som jag stannade och knöt om skorna
och dessutom mötte en fågelskådande skolklass...)
 
Det visar att kondition kan konserveras/underhållas
något så när även under vintern tack vare icebugs!
 
Det känns skönt att inte behöva starta från "noll",
målsättningen i sommar är dels att öka tempot
per km, dels få in mer distanslöpning.
 
Men hur det går är en annan femma ;-P
 
En belöning för att jag håller i träningen
kom i alla fall med posten i dag.
 
Man behöver muntra upp sig själv i bland.
 
Nya kompressions tights att träna i från 2XU
har jag köpt, och det ska bli skoj att inviga dem
för att se om de är så bra som alla säger.
 
Mamma var här då jag testade dem,
och hon konstaterade att det nästan var ett
träningspass i sig att ta på sig dem ;-)
 
Sköna var de i alla fall, och tar jag mig inte
ut får jag väl sikta på att ta av mig och på mig
dem ett par ggr i snabbt tempo så får jag
mig en liten dos träning i alla fall!
 
 



B. säger

Mitt svar: peppar!!! Men jag är väl å andra sidan partisk då jag också är lite träningsintresserad... Och visst är det en härlig känsla när man märker att träningen gör skillnad och man mår så mycket bättre!

Svar: Ja, jag gillar själv att läsa och inspireras av att andra är ute å rör på sig och gör roliga saker och utmaningar, det peppar och inspirerar då man själv är "inne" i det, alternativt behöver motivation och/eller nya utmaningar. Önskar dig en fortsatt fin vecka!
Therese Bjärstig

2014-05-06 @ 17:04:22
Åsa säger

Kul att Du har lyckats hålla konditionen under vinter för som Du skriver är kondition färskvara å lätt att den försvann...

Här blev jag själv då Elin följde A hem när hon blev hämtad av mamma T, de har inte hunnit leka klart... ungarna har i stort sett varit tillsammans sedan kl 8 i morse.

Vet inte hur det blir med blogg & uppdatering medan vi är i Sollefteå, blir nog inga bloggbesök/kommentarer i alla fall.

Kram

2014-05-06 @ 18:05:05
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Emma säger

Irriterad som fan. Men inte på dig utan på mig själv som inte tar mig ut...

Svar: Även härs förs en liten kamp med latmask och ursäkter, oftast vinner jag nu förtiden, men i ärlighetens namn så är det perioder då latmasken och ursäkterna dominerar, men tar man sig väl ut är det ju sååå värt det!
Therese Bjärstig

2014-05-06 @ 19:42:32
Ing-Britt säger

God kväll min vän!
Vad duktig du är och för min del tycker jag helt klart du ska fortsätta att skriva om din träning..är ju en del av dig och hör liksom till.. :).
Här är jag som vanligt en soffpotatis och Eve och jag har nyss tittat på en film. Herrn är ute med några grabbar från jobbet och Tilda är hos en kompis men dyker nog upp snart om hon håller sin tid.
Kramar i massor <3<3

2014-05-06 @ 19:56:00
URL: http://hemodrommar.blogspot.com
Znogge säger

Naturligtvis så ska du skriva om precis vad du vill i din blogg. Träningen är inget undantag! En del av dig som sagt och säkert till inspiration också :-)

Kram

2014-05-06 @ 20:21:26
URL: http://znogge.wordpress.com/
Britt säger

Jag tycker att det är roligt att du skriver om din träning,så Therese skit i dom.Det är upp till var och en att läsa din blogg.Själv har jag varit och "jagat" älg med finnen,men den dumma kon stod bara kvar.Jag har respekt för älgar och tycker inte om att dom ska vara vid husen.Tänk om det kommer barn som går för nära,den här kon är inte ett dugg rädd.Jag stannade och flaxade med armarna och sa med hög röst "STICK" men då lade konfan sig ner istället.Så jag fick gå en liten omväg,litar inte på koskrället.Hon stod nog och hånflina åt mig istället.....Här har vi regnväder och fyra grader varmt,så det är väl bara och klä på sig om man ska ut.Kram

Svar: Precis, vill man läsa så läser man, annars klickar man sig vidare... upp till var och en! Men du, den där älgkon lät inte riktig ok... Visst kan de söka sig till bebyggelse, men ska ändå ha kvar naturliga instinkter och fly då man ropar/viftar med armarna, lät klokt att du tog en omväg, kan nog vara nyckfull och oberäknelig... Om det inte är så att hon är på G att kalva och har hittat "sin" plats för att få kalv på? Hoppas du kunde gå ut och njuta trots regn och kallgrader, rätt klädd så kan det ändå vara skönt att ta sig ut. Önskar dig en riktigt fin onsdag! KRAM
Therese Bjärstig

2014-05-06 @ 20:23:29
jannice säger

peppa på! =) Jag såg dig faktiskt när du kom springande idag, du såg väldigt sportig ut! =)

2014-05-06 @ 20:31:26
URL: http://mainstreamalternativ.blogg.se
Linda / CandyGirl säger

Irritera eller peppa - din blogg - ditt val.

Jag skriver ibland när jag joggat - oftast inte. Jag vet själv när jag varit ute och det räcker för mig. men ibland hamnar det på bloggen, när det liksom "hör till dagen"

Svar: Ja den där 1,7 kg jäkla knöliga rockringen gör en alldeles mörbultad. haha… Och tvärt emot dig så blir det inga rundor under helgen. långsvängar måste ske på veckan. :-)

2014-05-06 @ 21:07:17
URL: http://www.candygirl.nu/
A säger

Skriv vad du känner för, jag läser!!! ❤️❤️

2014-05-06 @ 21:11:01
URL: http://motnyalivet.blogg.se
Fröken L säger

Hej hopp..

Hahah ja mig peppar du iaf.. Och skulle du nog irritera någon så är det ju deras val att läsa.. Keep on vännen <3

Själv ligger jag efter med träningen nu efter en ca 2 veckor lång seg förkylning alt en förj*vlig pollenallergi... Drygt som tusan..

Stor kram :)

2014-05-06 @ 22:51:58
URL: http://liteomalltihop.blogg.se/
Fia säger

2XU tightsen är grymma! Var tvungen att köpa en tröja oxå. Känslan av att var en stoppad korv men jäklar vilken löparglädje!

Svar: Låter bra, måste bli varmare ute innan jag kan testa dem, men blir jag nöjd kan det nog även bli en tröja också, jag menar, vem vill inte känna sig som en stoppad korv?! ;-D
Therese Bjärstig

2014-05-07 @ 11:03:03
ansepanse säger

inte blir jag irriterad inte :) det är bara roligt att läsa om din målmedvetenhet, duktiga du <3
kramen

2014-05-07 @ 11:03:49
URL: http://kinaguld.blogg.se
Krajamaria säger

Fortsätt du att klappa dig på axeln för dina fina prestationer med träningen och hur bra du mår av det! :)Det är peppande! Själv så väntar jag på att förkylningen ska ge med sig så jag får ut och springa i mina nya skor och tights. Tightsen är svart och vita och kärleken var så nöjd att jag köpt snö-cammo-tights... ;)
Ha ett fint nästa träningspass!

2014-05-07 @ 11:43:40
URL: http://krajamaria.blogspot.com
petra säger

De är taggande o inspirerande att läsa om din träning. Åhh såå avis på dina 2xu tights. Vill oxå ha.
Hur lång e slingan du sprang på 20 minuter? Kram

2014-05-07 @ 19:14:58
URL: http://zupermamman.blogg.se
Linda säger

Alltså du måste ju följa med och springa med oss på st olofsloppet! Det blir lite kris med löpare särskilt dag 1 och 4 som det ser ut och du kan ju springa! Jag har inte ens börjat med löpträningen än! Please... :)

Svar: Ibland är jag jättesugen att göra det, men vet att jag inga tävlingsnerver har å skulle bli sjuk av prestationsångest. Dessutom krånglar rygg/ben från och till som gör att jag inte vet "formen" från dag till annan, går hos sjukgymnast å blir ju givetvis bättre av de övningar jag får med mig därifrån, men har i perioder så ont så jag undviker löpning, och får nog helt försöka skippa att springa asfalt som det verkar :-/ Lite surt. Tur att vi bor där det finns mycket grusvägar ;-)
Therese Bjärstig

2014-05-07 @ 22:59:24
Rundamamman säger

Såklart det är peppande! Heja heja! :D

2014-05-08 @ 18:43:33
URL: http://rundamamman.blogg.se/
christin säger

Kära Vän, skit i vad andra tycker och tänker!! Säg som min Morfar " Bäst döm vell för mäg", det är alltid det bästa.
Jag blir så sugen OCH jag måste börja träna lite smått i helgen. Det blev så att jag lyfte sönder min rygg när jag behövde använda stegen för att komma upp efter husväggen och det var inte kul alls... Var tvungen att vara hemma ifrån jobbet i några dagar och nu efter 2 dagars arbete så har jag huuur ont som helst i halva ryggen. Och det enda som faktiskt kan hjälpa är ju träning och stretchning av musklerna så är det ju. Och jag bir så jäkla peppad av dej och jag längtar redan nu till hösten då ska jag prova den nya träningsformen som Linnea på Kommunen har börjat nu i vår.
Jag mår så himla gott rent psykiskt när jag gör träning där jag tar ut mej riktigt mycket, nästan tävlar med mej själv. Det är såååå härligt och Tessan skit i dom som har så dålig moral att de ifrågasätter att du håller på med träning och delge oss andra dina erfarenheter. Dom behöver ju faktiskt inte läsa din blogg om det stör dom så mycket.
PS tomater och paprika finns nu i växthuset....

Ha en jättefin helg och varma kramar till Dig!!

Svar: Hoppas du fått starta veckan på bästa sätt, trots lite grinigt väder... Lät inte alls bra med din rygg, du får vara rädd om dig och ge dig tid att läka och successivt belasta den på ett skonsamt sätt <3 Å du ska veta att dina ord värmer, tänk att få börja veckan med att logga in å få läsa en så här trevlig kommentar, det PEPPAR MIG :-)Låter härligt att det gror i ditt växthus, själv ska jag satsa på ännu några pallkragar i år, så jag måste nog bege mig till Genbäck och investera i bra kryddor snart. Ha det nu fint och va rädd om dig <3 KRAM!
Therese Bjärstig

2014-05-09 @ 18:10:24
Nina säger

Jag blir peppad av vad du skriver! OCH en smula avundsjuk också, ska väl tilläggas ;-)

Jag tänker som så, att om man blir irriterad över dina "Kom i forminlägg", så är det ju väldigt enkelt avhjälpt, man låter bara bli att läsa dem. Lättare än så kan det väl inte bli?

Jag tycker att det är kul med bloggar som innehåller lite av varje, precis som din gör. Så jag hoppas att du kommer att fortsätta på samma vis även i framtiden.

Nyfiken och frågvis som jag är, så undrar jag om det är någon/några som klagat på "Kom i forminläggen" eller om det bara var dina egna funderingar?

Hoppas du får en bra helg!

2014-05-09 @ 18:59:54
URL: http://stallskogalund.se
christin säger

Jag blir glad över vår "brevväxling" jag med..men jag tror att jag efter det här ska göra ett långt uppehåll.
Anledningen till det är att i fredagskväll efter arbetsveckans slut och jag skulle bara duscha. Kollade över blommorna innan jag kröp in i duschen då jag haft löss på en del av dom. Kliver upp på en stol för att ta ner en ampel och på vägen ner så tippar stolen och jag drattar på ändan.... missat tv och fotöljen som står där men landar på en stor kruka som går i bitar.
Jag är på benen, ska jobba i två dagar nu, men har ont i ändan och vä knä mår inte alls bra när det måste gå i trappor eller jag vrider mej. Men vilket jävla helvete.....har INTE tid med sånt här skit.
Jag håller mej på golvet nu (en tid i alla fall).
Ha en fin vecka och gläds åt regnet trots bygget, tror nog att värmen och flugsnapparna kommer efter regnet och nu längtar jag alldeles otroligt mycket efter både ock.
Kramar!!

Svar: Fy, tur i oturen att du inte ramlande ännu mer illa och slog dig än mer fördärvad, men som sagt håll dig nu på golvet och så hoppas jag innerligt att det värsta gett med sig och att du börjar känna dig mer ok nu. Själv känner jag mig riktigt glad, tänk vad en blå himmel och solsken kan göra för humöret! KRAM KRAM
Therese Bjärstig

2014-05-12 @ 08:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: